Transport gratuit peste 170 lei

Ce plante să ai în casă? Alege planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonezi cel mai bine

Ce plante să ai în casă? Alege planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonezi cel mai bine

Plante recomandate pentru zodii, alese în funcție de planeta care te guvernează. Zodiacul plantelor. Plantele ne înfrumuseţează casa şi poate biroul, dau o

notă de bucurie locului, aer proaspăt şi exprimă o parte a personalităţii noastre. În funcţie de zodia în care ne-am născut şi de carateristicile noastre, astrele ne pot ajuta să alegem planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonăm cel mai bine.

Astrologii noştri au făcut asocierea dintre semnul zodiacal şi planta pe care ar fi bine să o avem în casă sau la serviciu, pentru a insufla din puritatea ei.

Berbec – Cactus: Nativul Berbec este extrem de aventuros și de ambițios, de aceea are nevoie de o plantă care să poată să prospere chiar și atunci când va lipsi pentru ceva timp de acasă. Să nu mai menționăm că această plantă puternică și protectoare va completa personalitatea lor.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Taur – Arborele de jad: Această plantă crește într-un ritm lent și constant. Ca o persoană pe care te poţi baza oricând, de încredere, nativii din zodia Taur vor aprecia că planta lor de suflet va rezista foarte bine la temperaturi ridicate, dar şi la posibilele lovituri, atunci când aveţi treabă pe lângă pervaz.

Gemeni – Tillandsia: Adesea sunt cu capul în nori, visând şi contemplând la viitoarea aventură pe care o vor face. În mod similar, Tillandsia nu are rădăcini și poate fi mutată foarte uşor din loc în loc, fără ca un ghivechi să poată numit acasă pentru ea.

Rac – Crinul păcii: Chiar dacă la prima vedere crinul păcii ar putea părea delicat și blând, el este de fapt incredibil de puternic (la fel ca Racul). În plus, serveşte ca purificator natural al casei, deoarece elimină substanțele chimice nocive din aer.

Leu – Arborele de cauciuc: Leii sunt dornici de a fi centrul atenției, la fel ca arborii de cauciuc. Ei tind să se impună în orice cameră, datorită dimensiunii lor și același lucru se poate spune despre personalitatea Leilor, remarcabilă în orice încăpere în care intră.

Fecioară – Azaleea: Deoarece sunt cunoscute pentru atenția acordată detaliilor, s-ar putea ca Fecioarele să fie singurele care se pot ocupa de îngrijirea azaleelor pure. Dar, chiar dacă aceste plante sunt pretențioase, frumusețea lor naturală merită efortul suplimentar.

Balanţă – Limba soacrei: Sunt persoane plăcute și fericite când au parte de pace și armonie. Limba soacrei este o plantă ce parcă încearcă să fie pe placul oricui (este extrem de ușor de îngrijit), deci reprezintă un lucru frumos, dar pentru care nu trebuie să se îngrijoreze.

Compatibilitate zodii

Scorpion – Trandafirul irlandez: Chiar dacă sunt de încredere și prieteni adevărați, Scorpionilor le este greu să aibă încredere la rândul lor în cineva. În mod similar, trandafirul irlandez creşte cel mai bine atunci când este plantat singur şi se bucură continuu de cât mai mult soare, pe care îl absoarbe în intimitatea ghiveciului lui.

DE INTERES: La ce BOLI ești predispus în funcție de ZODIE

Săgetător – Philodendron cu frunză ruptă: De îndată ce vor vedea supradimensionatul philodendron, nativul Săgetător va realiza că are multe în comun cu această plantă. Nu numai că este liberă (uitaţi-vă la frunzele sale), dar este, de asemenea, o plantă vibrantă, interesantă și înfloritoare, indiferent unde este pusă în casă.

Capricorn – Bromelia: Dacă vor ca bromelia să crească mare și puternică, Capricornii trebuie să o trateze cu bunătate, la fel cum speră ca ceilalţi să fie cu ei. Deşi nu lasă să se vadă asta, Capricornii sunt foarte sensibili și timizi, dar pe de altă parte sunt şi ambițioși, ceea ce îi face să se „înţeleagă” bine cu planta lor de suflet.

Vărsător – Begonia: Petalele colorate ale begoniei stimulează şi hrănesc personalitatea plină de imaginație și curiozitate a nativului Vărsător. Forma lor ca o inimă vă vor smulge un zâmbet în fiecare dimineaţă.

Peşti - Voalul miresei Empatia, altruismul şi dorinţa Peştilor de a-i ajuta întotdeauna pe cei dragi sunt trăsăturile care coincid cu ale voalului miresei, plate, ce sunt „neegoiste”, ce pot supravieţui chiar și în cele mai întunecate colțuri din casă.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit