Ce plante să ai în casă? Alege planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonezi cel mai bine

22.AUGUST.2018
Ce plante să ai în casă? Alege planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonezi cel mai bine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Plante recomandate pentru zodii, alese în funcție de planeta care te guvernează. Zodiacul plantelor. Plantele ne înfrumuseţează casa şi poate biroul, dau o

notă de bucurie locului, aer proaspăt şi exprimă o parte a personalităţii noastre. În funcţie de zodia în care ne-am născut şi de carateristicile noastre, astrele ne pot ajuta să alegem planta cea mai apropiată de suflet, cea cu care rezonăm cel mai bine.

Astrologii noştri au făcut asocierea dintre semnul zodiacal şi planta pe care ar fi bine să o avem în casă sau la serviciu, pentru a insufla din puritatea ei.

Berbec – Cactus: Nativul Berbec este extrem de aventuros și de ambițios, de aceea are nevoie de o plantă care să poată să prospere chiar și atunci când va lipsi pentru ceva timp de acasă. Să nu mai menționăm că această plantă puternică și protectoare va completa personalitatea lor.

Loading...

Taur – Arborele de jad: Această plantă crește într-un ritm lent și constant. Ca o persoană pe care te poţi baza oricând, de încredere, nativii din zodia Taur vor aprecia că planta lor de suflet va rezista foarte bine la temperaturi ridicate, dar şi la posibilele lovituri, atunci când aveţi treabă pe lângă pervaz.

Gemeni – Tillandsia: Adesea sunt cu capul în nori, visând şi contemplând la viitoarea aventură pe care o vor face. În mod similar, Tillandsia nu are rădăcini și poate fi mutată foarte uşor din loc în loc, fără ca un ghivechi să poată numit acasă pentru ea.

Rac – Crinul păcii: Chiar dacă la prima vedere crinul păcii ar putea părea delicat și blând, el este de fapt incredibil de puternic (la fel ca Racul). În plus, serveşte ca purificator natural al casei, deoarece elimină substanțele chimice nocive din aer.

Leu – Arborele de cauciuc: Leii sunt dornici de a fi centrul atenției, la fel ca arborii de cauciuc. Ei tind să se impună în orice cameră, datorită dimensiunii lor și același lucru se poate spune despre personalitatea Leilor, remarcabilă în orice încăpere în care intră.

Fecioară – Azaleea: Deoarece sunt cunoscute pentru atenția acordată detaliilor, s-ar putea ca Fecioarele să fie singurele care se pot ocupa de îngrijirea azaleelor pure. Dar, chiar dacă aceste plante sunt pretențioase, frumusețea lor naturală merită efortul suplimentar.

Balanţă – Limba soacrei: Sunt persoane plăcute și fericite când au parte de pace și armonie. Limba soacrei este o plantă ce parcă încearcă să fie pe placul oricui (este extrem de ușor de îngrijit), deci reprezintă un lucru frumos, dar pentru care nu trebuie să se îngrijoreze.

Scorpion – Trandafirul irlandez: Chiar dacă sunt de încredere și prieteni adevărați, Scorpionilor le este greu să aibă încredere la rândul lor în cineva. În mod similar, trandafirul irlandez creşte cel mai bine atunci când este plantat singur şi se bucură continuu de cât mai mult soare, pe care îl absoarbe în intimitatea ghiveciului lui.

DE INTERES: La ce BOLI ești predispus în funcție de ZODIE

Săgetător – Philodendron cu frunză ruptă: De îndată ce vor vedea supradimensionatul philodendron, nativul Săgetător va realiza că are multe în comun cu această plantă. Nu numai că este liberă (uitaţi-vă la frunzele sale), dar este, de asemenea, o plantă vibrantă, interesantă și înfloritoare, indiferent unde este pusă în casă.

Capricorn – Bromelia: Dacă vor ca bromelia să crească mare și puternică, Capricornii trebuie să o trateze cu bunătate, la fel cum speră ca ceilalţi să fie cu ei. Deşi nu lasă să se vadă asta, Capricornii sunt foarte sensibili și timizi, dar pe de altă parte sunt şi ambițioși, ceea ce îi face să se „înţeleagă” bine cu planta lor de suflet.

Vărsător – Begonia: Petalele colorate ale begoniei stimulează şi hrănesc personalitatea plină de imaginație și curiozitate a nativului Vărsător. Forma lor ca o inimă vă vor smulge un zâmbet în fiecare dimineaţă.

Peşti - Voalul miresei Empatia, altruismul şi dorinţa Peştilor de a-i ajuta întotdeauna pe cei dragi sunt trăsăturile care coincid cu ale voalului miresei, plate, ce sunt „neegoiste”, ce pot supravieţui chiar și în cele mai întunecate colțuri din casă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop anul 2020 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.