Transport gratuit peste 199 lei

Obiecte feng shui pentru noroc: 4 remedii care ar trebui sa fie in casa

Obiecte feng shui pentru noroc: 4 remedii care ar trebui sa fie in casa

Vechea înțelepciune chinezească ne învață cum să atragem energia pozitivă, cu ajutorul a 4 remedii Feng Shui. Iată ce ar trebui să ai în casă.

Obiecte feng shui

1. Dragonul este unul dintre cele mai cunoscute simboluri din cultura chinezească. Acesta are rolul de a proteja casa, dar și de a atrage norocul și prosperitatea. Poate fi sub formă de statuetă sau o reprezentare imprimată pe diverse obiective decorative.

Preferați sunt dragonii roșii și cei verzi, aceste culori simbolizând la rândul lor prosperitatea și succesul financiar.

2. Câinii Fu sunt protectorii casei, apărând-o de orice energie negativă, mai ales atunci când proprietarii lipsesc pentru o vreme. Întotdeauna se folosesc în pereche și se poziționează la intrarea în casă și la căile de acces.

Se mai numesc și Leii lui Buddha și au rolul de gardieni mistici din vremuri demult uitate. Nu contează pentru ce dimensiuni sau materiale optezi, important e să ai o pereche de Câini Fu la intrarea în locuință.

3. Peștișorul auriu este aducător de avere și atrage energia prosperității. Înotul său este asociat cu mișcarea energiei chi.

În funcție de etapa financiară în care te afli, alege un număr impar de peștișori, deoarece acesta este asociat cu dezvoltarea, sau unul par, aducător de energie ce contribuie la păstrarea averii strânse.

4. Broasca cu trei picioare atrage surse constante de venit. Simbolul amintește de legenda filozofului Lu-Hai, care a salvat o broască cu trei picioare care nu putea ieși dintr-o fântână.

În semne de recunoștință, broasca i-a adus dintr-o comoară ascunsă câte o modenă în zilnic iar în cele din urmă Lu-Hai a ajuns foarte bogat. Se spune că asta face în continuare pentru fiecare casă în care este primită.

Bucurați-vă de energia pozitivă a Universului!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online