Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Secretele Feng Shui pentru o carieră de succes

Secretele Feng Shui pentru o carieră de succes

Atinge succesul prin tactici și remedii Feng Shui. Secrete pentru a atrage norocul și bunăstarea financiară . Este cineva care nu îşi doreşte o carieră de

succes? Puţin probabil să fie cineva.. Uneori poate este mult mai greu să atingem reuşita în domeniul în care lucrăm, dar pasiunea, implicarea, munca şi o doză de noroc nu pot da greş. Armonia la locul de muncă sau în afacere poate fi sprijinită prin metodele Feng Shui, progresul pe plan profesional și puterea de dezvoltare fiind influențate de energia din mediul înconjurător.

În filosofia Feng Shui, cariera este asociată cu Nordul, potrivit celor 8 aspirații realizate prin metoda Bagua. Nordul ocupă între 337.5°- 022.5° pe busolă şi în această zonă din casă sau din birou este bine să punem decorațiuni sau obiecte Feng Shui aducătoare de prosperitate.

Cel mai bun remediu Feng Shui pentru carieră este trigrama KAN, simbol format dintr-o linie continuă desenată între două linii întrerupte, paralele și orizontale. Acesta poate fi pus pe peretele din casă din colțul de Nord (zona carierei, după cum spuneam) pentru a atrage o poziție înaltă în societate și șanse mari de reușită.

Pentru rezultate rapide, trebuie să optăm pentru Țestoasa dragon cu Ru Yi în colțul de Nord al livingului sau al biroului. Admirația și aprecierea șefului pot fi aduse şi cu o statuetă maimuță pe elefant sau Buddha vesel auriu. Promovarea în funcții înalte de conducere se va face mai rapid dacă vom ține în colțul de Nord al biroului o statuetă vultur.

În general, este indicat să avem statuete feng shui cu crapi sau pești arowana în colțul de Nord, pentru o energie pozitivă constantă.

La fel de importante ca obiectele situate în colţul din Nord sunt şi culorile folosite pentru piesele de mobilier şi obiectele de decor. Optaţi pentru negru, albastru, indigo, bleumarin, violet-închis.

Pe de altă parte, ghinionul este adus de tablourile cu animale feroce, reprezentări cu fluturi şi cele cu apă, plasate în dormitor. Nici oglinzile care reflectă direct ușa de la birou nu sunt favorabile, deoarece pot respinge toate șansele de reușită în sfera profesională.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit