Aplica

Oglinzi care atrag energia pozitiva. Totul despre oglinzile decorative

Oglinzi care atrag energia pozitiva. Totul despre oglinzile decorative

Știai că oglinzile joacă un rol esențial în Feng Shui? Acestea pot atrage fericirea, norocul, prosperitatea! Se spune că oglinda reflectă aspectul fizic, dar și sufletul.

De aici și superstiția conform căreia dacă spargi o oglindă în care te-ai privit, vei avea 7 ani de ghinion. La fel se întâmplă și dacă poziționezi două oglinzi față în față. Pe de altă parte, în Feng Shui, a așeza corect o oglindă poate ține la distanță energia negativă, având un impact major asupra oricărui aspect al vieții.

Oglinzile sunt aducătoare de calm și prospețime, acestea având capacitatea de a capta energiile pozitive și de a le îndepărta pe cele negative. Acestea aduc la lumină ambițiile și țelurile fiecăruia dintre noi, dându-ne puterea de a le transforma în realitate.

Astfel, una dintre cele mai importante reguli Feng Shui în privința oglinzilor este ca acestea să fie păstrate mereu curate și în stare cât mai bună, fără pete, fisuri sau alte deteriorări. De asemenea, acestea trebuie să fie de o calitate cât mai bună, cele care distorsionează imaginea fiind de evitat, ca și cele formate din mai multe părți sau care arată doar o parte din reflexie. Ele trebuie așezate astfel încât să reflecte frumusețea.

Nu sunt indicate oglinzile în dormitor. Dacă totuși ai una, ar fi bine să o acoperi cât timp dormi, deoarece poate afecta calitatea somnului. Pe de altă parte, este de bun augur oglinda în bucătărie, mai ales dacă este poziționată în spatele cuptorului, atrăgând bunăstarea materială.

Sunt preferate oglinzile pătrate sau dreptunghiulare, acestea indicând echilibrul. În același timp, oglinzile octogonale denotă putere și unitate. Apoi, cele mai bune puncte cardinale pentru a așeza o oglindă sunt Estul, pentru a atrage energia pozitivă în familie și sănătatea, Sudul – pentru norocul financiar, și Nordul – pentru succesul în carieră.

Tu ce fel de oglinzi ai?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!