Pat sau canapea în dormitor? Şi cum să le aşezăm pentru a avea spor și fericire

19.SEPTEMBRIE.2018
Pat sau canapea în dormitor? Şi cum să le aşezăm pentru a avea spor și fericire

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Sfaturi de la specialiști feng shui pentru o amenajare a dormitorului potrivită, care să atragă fericire în cuplu. Principiile feng shui ne ajută să aducem

armonia în viaţa noastră şi, astfel, să avem succes în tot ceea ce facem. Bazată pe calcule matematice, pe respectul faţă de elementele naturii şi pe influenţa punctelor cardinale, arta Feng Shui este aplicată de mii de ani în zona asiatică şi în ultimii ani a început să îşi dezvăluie secretele şi la noi în țară. Dormitorul este camera în care ne petrecem cel puţin 6 ore pe zi.

Este locul în care ne odihnim, simţim atingerea iubirii şi ne încărcăm bateriile. Iată motivele pentru care este extrem de important modul în care îl amenajăm!

Loading...

În primul rând, este indicat să optăm pentru un pat, canapelele şi, mai ales, colţarele nefiind agreate în stilul feng shui, deoarece sunt aducătoare de ghinion în iubire. Acestea, pe de altă parte, sunt recomandate în living. Colţarele împiedică energia să se distribuie egal pentru ambii parteneri.

De exemplu, cel care doarme la margine atrage de partea sa reuşitele pe plan sentimental şi profesional, în timp ce partenerul care doarme lângă spătarul canapelei este privat de această energie. O astfel de distorsiune energetică creează contextul tensiunilor, certurilor şi, în final, poate duce la despărţire.

Nici canapelele extensibile nu sunt apreciate, pentru că, deşi ambii parteneri dorm la margine, atrag instabilitatea în cuplu şi problemele cu somnul.

După ce am ales patul, trebuie să fim atenţi la modul în care îl aşezăm în cameră. Este de evitat „poziţia mortului” (se doarme cu picioarele spre uşă şi cu uşa deschisă), ca şi zonele de sub grinzi.

E indicat să-l aşezăm în „poziția de comandă” (astfel încât să vedeţi ușa și geamul când staţi întinşi în pat) şi ar fi bine ca tăblia patului să fie lângă un perete solid, iar fereastra și ușa camerei să fie în lateralele patului.

Ţinând cont de aceste mici reguli feng shui putem atrage energia pozitivă, îmbunătăţind calitatea somnului, norocul în dragoste, banii, starea de sănătate. Practica demonstrează că rezultatele apar după 1-3 luni, uneori și mai rapid.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.