Transport gratuit peste 199 lei

Pat sau canapea în dormitor? Şi cum să le aşezăm pentru a avea spor și fericire

Pat sau canapea în dormitor? Şi cum să le aşezăm pentru a avea spor și fericire

Sfaturi de la specialiști feng shui pentru o amenajare a dormitorului potrivită, care să atragă fericire în cuplu. Principiile feng shui ne ajută să aducem

armonia în viaţa noastră şi, astfel, să avem succes în tot ceea ce facem. Bazată pe calcule matematice, pe respectul faţă de elementele naturii şi pe influenţa punctelor cardinale, arta Feng Shui este aplicată de mii de ani în zona asiatică şi în ultimii ani a început să îşi dezvăluie secretele şi la noi în țară. Dormitorul este camera în care ne petrecem cel puţin 6 ore pe zi.

Este locul în care ne odihnim, simţim atingerea iubirii şi ne încărcăm bateriile. Iată motivele pentru care este extrem de important modul în care îl amenajăm!

În primul rând, este indicat să optăm pentru un pat, canapelele şi, mai ales, colţarele nefiind agreate în stilul feng shui, deoarece sunt aducătoare de ghinion în iubire. Acestea, pe de altă parte, sunt recomandate în living. Colţarele împiedică energia să se distribuie egal pentru ambii parteneri.

De exemplu, cel care doarme la margine atrage de partea sa reuşitele pe plan sentimental şi profesional, în timp ce partenerul care doarme lângă spătarul canapelei este privat de această energie. O astfel de distorsiune energetică creează contextul tensiunilor, certurilor şi, în final, poate duce la despărţire.

Nici canapelele extensibile nu sunt apreciate, pentru că, deşi ambii parteneri dorm la margine, atrag instabilitatea în cuplu şi problemele cu somnul.

După ce am ales patul, trebuie să fim atenţi la modul în care îl aşezăm în cameră. Este de evitat „poziţia mortului” (se doarme cu picioarele spre uşă şi cu uşa deschisă), ca şi zonele de sub grinzi.

E indicat să-l aşezăm în „poziția de comandă” (astfel încât să vedeţi ușa și geamul când staţi întinşi în pat) şi ar fi bine ca tăblia patului să fie lângă un perete solid, iar fereastra și ușa camerei să fie în lateralele patului.

Ţinând cont de aceste mici reguli feng shui putem atrage energia pozitivă, îmbunătăţind calitatea somnului, norocul în dragoste, banii, starea de sănătate. Practica demonstrează că rezultatele apar după 1-3 luni, uneori și mai rapid.

Viziteaza magazinul online