Cum să scapi de ghinion? Învață să ai încredere în tine în 4 pași simpli!

18.NOIEMBRIE.2018
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: imgix.bustle.com
Încrederea în propria persoană este cheia pentru orice succes. Sfaturi pentru a avea încredere în tine. Multora dintre noi ni s-a întâmplat să simțim că

nu reușim să facem nimic bine și că parcă ghinionul ne pândește la fiecare colț. A da vina pe ghinion este doar o scuză a neîncrederii în forțele proprii! Odată ce învățăm să avem încredere în noi și ajungem să ne iubim, să ne respectăm, vom reuși să facem față mult mai bine la sarcinile zilnice. Vestea bună este că încrederea în sine este o trăsătură ce poate fi deprinsă și dezvoltată de-a lungul vieții!

Lecția 1 – Zâmbește!

Studiile au arătat că atunci când zâmbești ai mai multă încredere în tine. Poate la început ți se va părea ciudat sau greu, dar încetul cu încetul poți să te obișnuiești ca în momentul în care întâmpini o dificultate să îți acorzi o clipă pentru un zâmbet și astfel vei putea face un pas în spate, să privești problema obiectiv și cu mult optimism. În plus, atunci când zâmbești, organismul secretă endorfine – hormonul calmului și plăcerii, reducând starea de tensiune.

Loading...

Lecția 2 – Păstrează contactul vizual

Da, ai dreptate! E foarte greu! Dar și asta se poate învăța dacă ești perseverent. Psihologic, a privi pe cineva în ochi este semn de putere interioară și făcând asta îndeajuns de des, creierul nu va mai percepe asta ca fiind un disconfort, ci plăcere. Apoi, încetul cu încetul, această stare de bine te va ajuta să ai mai multă încredere în forța ta interioară.

Lecția 3 – Ai grijă la vocea din mintea ta!

Cel mai mare dușman al încrederii suntem tocmai noi înșine, prin gândurile și scenariile negative pe care ni le facem în minte. Înlocuiește-le cu varianta lor pozitivă. De exemplu, în loc să spui „Nu voi reuși să fac....”, spune-ți „Merită să văd ce va ieși din asta!”. Dă-ți voie să ai succes, fără să-ți mai pui singur piedică.

Lecția 4 – Renunță la „Ce va zice lumea/Ce vor spune părinții?”

Încă din copilărie suntem învățați să punem accentul pe ceea ce vor crede ceilalți despre acțiunile noastre. Este ok o astfel de atitudine doar pentru a respecta regulile sociale și a nu încălca libertatea celorlalți. Atât! În rest, părerile oamenilor se bazează pe propriile experiențe de viață și pe propriile frustrări, nu pe ceea ce ai făcut tu.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,9  10
VOTURI
5636
4.90
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.