Ești o persoană lacomă și egoistă sau ai calități de lider? Iată ce spun munții din palmă despre tine

07.APRILIE.2019
Ești o persoană lacomă și egoistă sau ai calități de lider? Iată ce spun munții din palmă despre tine

Categorie: Chiromantie. Linii palma Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:pexels.com

În chiromanție, ridicăturile prezente în palmă sunt numite munți. Munții în chiromanție indică activitatea diferitelor regiuni ale

creierului, fiind corelați cu o influență planetară în sens astrologic.

Muntele lui Venus

Muntele lui Venus este situat sub degetul mare, fiind înconjurat de linia vieții. Dacă acest munte este dezvoltat, persoana este caldă și dă dovadă de bun simț în orice situație. Are grijă de sănătatea ei și îi poate influența în bine pe cei din jurul ei. Un munte prea dezvoltat indică o persoană lacomă și egoistă, iar unul plat, o persoană rece, slabă și plângăcioasă

muntii din palma

Se află sub degetul arătător, reprezentând puterea și autoritatea, dorință de putere și mândria. Dacă este bine dezvoltat, persoana este un bun organizator, cu calități de lider și oricând pregătită să-i ajute pe ceilalți.

Un munte plat trădează o persoană cu lipsă de încredere în propriile ei puteri. Un munte prea tare dezvoltat indică o personalitate autoritară, egoistă și mândră, care va trebui să facă eforturi pentru a avea relații normale cu persoanele din jur.

Muntele lui Saturn

Este situat sub baza degetului mijlociu. Dacă este bine dezvoltat, el arată o persoană responsabilă și înțeleaptă, norocoasă, care se va bucura de succese prin propriile forțe.

Dacă este prea dezvoltat, cu degete lungi, persoana este distantă, având o personalitate introvertită.

Dacă muntele lui Saturn nu este bine evidențiat, persoana este optimistă și sociabilă. Totodată, poate fi un semn al ghinionului din punct de vedere financiar.

Muntele lui Apolo

Este situat la baza inelarului. Dacă este bine dezvoltat, persoana este primitoare și optimistă. Dacă muntele este plat, persoana este rece și nu apreciază lucrurile de calitate în viață.

Un munte prea dezvoltat indică o persoană insensibilă la persoanele din jur, care dorește să se facă afirmată din plin prin propria voce.

Muntele lui Mercur

Este situat la baza degetului mic. Un munte bine dezvoltat indică o persoană care adoră călătoriile, acțiunea în general.

Dacă este prea dezvoltat, acea persoană are capacitatea de a minți frumos prin vorbe. Un munte plat trădează o persoană timidă și ezitantă.

Muntele Lunii

Este situat la baza palmei, în partea opusă degetului mare. Reprezintă frumusețea, imaginația și emoțiile.

Un munte bine dezvoltat indică o persoană pregătită întotdeauna să-i ajute pe cei din jur la nevoie și înzestrată cu atracție de viață, o iubitoare de artă și spiritualitate.

Dacă muntele este slab dezvoltat, persoana are o imaginație bogată și este o mare visătoare, sensibilă, emotivă. Dacă este foarte bine evidențiat, persoana în cauză este irascibilă, stresată, suspicioasă și se înfurie repede.

Muntele lui Marte

Este situat între linia capului și începutul liniei inimii. Mai este numit și Câmpiile lui Marte. Este simbolul războiului, în toate formele sale.

Dacă este bine dezvoltat, persoana are o viață stabilă și echilibrată. Este curajoasă, plină de energie, prietenoasă, puternică și sinceră. Dacă este subdezvoltat, persoana are un caracter războinic și va ajunge sus în viață.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.