Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Superstiții și obiceiuri străvechi: top ciudățenii despre cum faci dragoste

Superstiții și obiceiuri străvechi: top ciudățenii despre cum faci dragoste

Superstițios sau nu, cu aiguranță ai auzit multe mituri de-a lungul vieții – oglinda spartă, pisica neagră, vineri/ marți 13, etc. Pe cele legate de actul intim le știi?

1. Contactul intim este total interzis în Vinerea Mare. Se spune că cine nu ține cont de această regulă și se lasă pradă activităților indecente, va fi blestemat. Există unele zone ale lumii unde superstiția merge mai departe și stabilește până și pedeapsa ... organus captivus.

2. Pe vremuri, egiptenii credeau că pot ține seceta la distanță dacă se autosatisfac în Nil. Acest act era asociat cu zeul Atum care așa ar fi creat lumea, motiv pentru care autosatisfac a devenit un act creativ. Astfel, faraonii se atutosatisfăceau în Nil pentru a-i calma pe zei.

Best seller

3. Pentru a avea copii sănătoși, buni și norocoși, ei trebuiau concepuți doar în zilele cu soare. Această superstiție este specifică tradiției coreene. Totuși, în cea germană se spune că dacă faci copii când este furtună, vei naște o fetiță, iar dacă este senin, va fi băiat.

În continuare, o altă superstiție legată de ziua conceperii, de data aceasta specifică anumitor zone din Africa Occidentală, spune că dacă nu se întâmplă în timpul nopții, copilul va suferi de albinism. Astfel, pentru a evita problema albinismului, nimeni nu trebuia să se angajeze în activități amoroase ziua.

Îți recomandăm

4. Oglinda în apropierea patului te poate face obsedat/ă de amor. De fapt, în Thailanda nu sunt privite cu ochi buni nici măcar oglinzile aflate în dormitor, ca să nu mai vorbim de cele din imediata apropiere a patului sau în care se reflectă patul.

5. Activitățile intime dinainte de război atrag ghinionul și înfrângerea. Superstiția provine tot din Africa, unde locuitorii țării Uganda sunt de părere că orice act de dragoste întreprins cu o noapte înainte de o provocare trebuie evitat cu orice preț.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Ce părere aveți de aceste superstiții? Mai cunoașteți și altele?

Viziteaza magazinul online