Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Atenție ce tip de verighete să alegi pentru viitorul căsniciei tale! Unele atrag ghinionul

Atenție ce tip de verighete să alegi pentru viitorul căsniciei tale! Unele atrag ghinionul

Cu toții ne dorim o căsnicie fericită și ferită de ghinion și tristețe! Descoperă ce tipuri de verighete trebuie să eviți pentru a ține ghinionul la

distanță de relația voastră. Se spune că verighetele nu trebuie scoase niciodată de pe degete, după ce au fost sfințite în timpul Taine Cununiei. Dar înainte de asta, trebuie trecut testul alegerii inelelor ce semnifică dragostea voastră și promisiunea că vă veți fi alături la bine și la greu. Cel mai important este să fiți atenți la aspectul verighetelor. Se spune că verighetele ar trebui să fie cât mai netede.

Deși nu mai sunt tocmai la modă, verighetele netede pot atrage o viață de familie la fel de lină. Astfel, ar trebui evitate pe cât posibil cele cu striații, cu diverse modele sau cu pietre prețioase sau nu încrustate.

Best seller

Sunt de preferat verighetele din aur, dar obligatoriu nu trebuie să fie făcute din alte bijuterii topite. De asemenea, trebuie ca verighetele să fie noi, să nu fie împrumutate, pentru a nu prelua din problemele vechiului cuplu a cărui dragoste au reprezentat-o. Apoi, atenție mare ca dimensiunea să fie potrivită pentru fiecare dintre voi.

O verighetă prea strâmtă atrage gelozie atât de puternică, încât poate duce la despărțire. La polul opus, o verighetă prea largă arată că iubirea celui ce o poartă se va risipi curând.

Îți recomandăm

În final, un ultim sfat – aveți grijă și la ziua în care mergeți să cumpărați verighetele, vineri fiind ziua de rău augur și aducătoare de ghinion în cuplu.

Viziteaza magazinul online