Trucuri feng shui pentru a crește o afacere de succes

21.AUGUST.2018
Trucuri feng shui pentru a crește o afacere de succes

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Soluții palpabile cu rezultate rapide pentru o afacere de succes și împlinire profesională. A-ţi fi propriul şef sună foarte bine, însă începutul unei

afaceri este dificil de multe ori, drumul fiind presărat cu numeroase obstacole neprevăzute, lucruri noi de învăţat, responsabilităţi necunoscute până acum. Chiar şi când ai experienţă în domeniul afacerilor, apar momente grele, situaţii limită şi clipe când simţi că ar fi mai bine să renunţi. Petreci nenumărate ore lucrând, dar de ce nu ai aloca puţin timp şi energiei pe care o atrage afacerea ta.

Poți aloca energie pentru a-ţi uşura munca, a-ţi spori reuşita şi a te proteja împotriva pierderilor financiare. Metoda Bagua a celor 8 Aspirații potenţează succesul în afaceri, luând în calcul punctele cardinale Sud-Est, Nord, Nord-Vest, Sud.

Loading...

Personalizarea spaţiului de lucru şi potențarea fluxului de energie pozitivă sunt elemente principale în filosofia Feng Shui, importante fiind culorile alese, decorațiuni sau obiecte Feng Shui şi orientarea după punctele cardinale amintite.

În primul rând, ai nevoie de o busolă pentru a măsura exact punctele cardinale şi a stabili colţurile cele mai importante pentru reuşita ta. Apoi, fiecare dintre aceste colţuri trebuie ajutat cu remedii (obiecte, culori etc.), pentru a fi activată energia pe care o degajă, astfel încât să obţii succesul dorit. Astfel, fii atent la:

- Sud-Est, colțul banilor (atrage bani, prosperitate) - între 112.5°-157.5° pe busolă. Remedii şi sugestii: Vasul Prosperităţii, casa de marcat, seiful sau biroul departamentului de finanțe/contabilitate, fântână arteziană, acvariu cu pești, obiecte, piese de mobilier în culorile elementului apă: negru, bleumarin, albastru, indigo.

- Nord, colțul carierei (amplifică norocul în tranzacții financiare, comerciale, facilitează obținerea unui statut înalt în societate) - între 337.5°- 022.5° pe busolă. Remedii şi sugestii: Vasul Prosperităţii, port simbolic format din mai multe vapoare cu pânze ridicate, fântână arteziană, acvariu cu pești, obiecte, piese de mobilier în culorile elementului apă: negru, bleumarin, albastru, indigo.

- Nord-Vest, colțul liderului (atrage oameni influenți, binefăcători) - între 292.5°- 337.5° pe busolă. Remedii şi sugestii: Vasul Prosperităţii, port simbolic format din mai multe vapoare cu pânze ridicate, obiecte, piese de mobilier în culorile elementului metal: alb, auriu, argintiu.

- Sud, colțul faimei (recunoaşterea şi aprecierea afacerii, respectul faţă de conducere, reputaţie excelentă) - între 157.5°-202.5° pe busolă. Remedii şi sugestii: imagini/statuete cu un cal (putere de muncă şi notorietate), un șarpe (pentru negociere) sau un vultur (pentru precizie), lumini puternice, monitoare TV , obiecte, piese de mobilier în culorile elementului foc: roșu, violet.

Potențarea energiei de creștere a vânzărilor este adusă de oglinzile care reflectă casa de marcat, seiful, facturile, dar nu reflecta ușa principală sau dosarele cu cheltuieli. De asemenea, optează pentru amuletele cu 3 monede chinezești legate cu șnur roșu și nod mistic, pentru multiplicarea câştigurilor.

ATENŢIE: în niciunul dintre zonele menționate mai sus nu trebuie să existe o toaletă sau un spaţiu de depozitare a gunoiului.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.