Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Vasul Prosperității din Feng Shui îți aduce bogăție

Vasul Prosperității din Feng Shui îți aduce bogăție

Află locurile în care trebuie poziționat, acasă sau la serviciu, pentru a-ți invita norocul de abundență în viața ta. Maeștii Feng Shui susțin faptul

că bogăția materială poate fi ușor atrasă folosind metodele și obiectele feng shui. Vasul prosperității este un obiect realizat prin metode feng shui și tehnici tibetane, care conține amulete și ingrediente speciale alese după tradiții milenare. Întrucât aceste vase sunt folosite cu succes de marii oameni de afaceri din Orient, vasul prosperității a devenit foarte popular în toată lumea.

Vasul Prosperității, un aliat de nădejde pentru oamenii de afaceri de pretutindeni

Folosit acasă, acesta se va plasa în dormitor, în living sau în dulapul de bucătărie. Totuși, nu toate persoanele știu să îl activeze în mod corect. Un astfel de vas feng shui, dacă nu este activat corespunzător, nu are eficiență maximă. De aceea, acest obiect feng shui poate aduce rezultatate bune persoanelor care știu să îl folosesască. Ideal ar fi ca atunci când achiziționezi sau primești un obiect feng shui să citești îndrumări referitoare la simbolistica acestuia, detalii despre locurile unde să îl poziționezi și felul în care să îl activezi.

Vasul Prosperității și dorințele de dezvoltare

Vasul Prosperității este realizat în cadrul unui ceremonial special, după principii feng shui și tehnici alternative. Acesta are ca suport un recipient care conține activatori și remedii feng shui. Fiecare ingredient din vas este ales cu atenție, în funcție de semnificația lui și este menit să sporească veniturile și să protejeze împotriva ghinioanelor. Deși pare foarte ușor de realizat, Vasul Prosperității nu poate fi conceput de un începător sau un necunoscător în feng shui, activarea lui fiind rezervată maeștrilor feng shui și inițiaților în domeniu, care dețin secretele din spatele activării acestuia.
Maestrul nostru Feng Shui din România este inițiat în arta realizării vasului datorită participării la cursul Master Practitioner împreună cu 32 de persoane din alte țări din lume, curs susținut de Grand Master Lillian Too.

Poziționat și activat după principiile feng shui, Vasul Prosperității îți aduce mai mulți bani, te ajută să atragi oameni de ajutor și să atragi oportunități în carieră. Vasul nu este obiect magic, dar este un activator al dorințelor.
Este bine și eficient ca odată cu achiziționarea Vasului Prosperității să începi să îți scrii dorințele pe o hârtie, să afirmi ferm și la timpul prezent aspirațiile financiare (e.g. am noi surse de venit și primesc ajutor).

Așază Vasul Prosperității sub patul din dormitor, în sertarul biroului, în dulapul din bucătărie sau pe mobila din living. Achiziționează Vasul Prosperității ZODIACOOL și primești instrucțiunile de plasare și de activare a vasului, detaliile referitoare la excepțiile feng shui-ului anual și menționarea locurilor de așezare corectă a vasului pentru a atrage bogăția în casă și afaceri.

Vasul ZODIACOOL pentru Prosperitate

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit