Vasul Prosperității din Feng Shui îți aduce bogăție

25.APRILIE.2017
Vasul Prosperității din Feng Shui îți aduce bogăție

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Află locurile în care trebuie poziționat, acasă sau la serviciu, pentru a-ți invita norocul de abundență în viața ta. Maeștii Feng Shui susțin faptul

că bogăția materială poate fi ușor atrasă folosind metodele și obiectele feng shui. Vasul prosperității este un obiect realizat prin metode feng shui și tehnici tibetane, care conține amulete și ingrediente speciale alese după tradiții milenare. Întrucât aceste vase sunt folosite cu succes de marii oameni de afaceri din Orient, vasul prosperității a devenit foarte popular în toată lumea.

Vasul Prosperității, un aliat de nădejde pentru oamenii de afaceri de pretutindeni

Folosit acasă, acesta se va plasa în dormitor, în living sau în dulapul de bucătărie. Totuși, nu toate persoanele știu să îl activeze în mod corect. Un astfel de vas feng shui, dacă nu este activat corespunzător, nu are eficiență maximă. De aceea, acest obiect feng shui poate aduce rezultatate bune persoanelor care știu să îl folosesască. Ideal ar fi ca atunci când achiziționezi sau primești un obiect feng shui să citești îndrumări referitoare la simbolistica acestuia, detalii despre locurile unde să îl poziționezi și felul în care să îl activezi.

Loading...

Vasul Prosperității și dorințele de dezvoltare

Vasul Prosperității este realizat în cadrul unui ceremonial special, după principii feng shui și tehnici alternative. Acesta are ca suport un recipient care conține activatori și remedii feng shui. Fiecare ingredient din vas este ales cu atenție, în funcție de semnificația lui și este menit să sporească veniturile și să protejeze împotriva ghinioanelor. Deși pare foarte ușor de realizat, Vasul Prosperității nu poate fi conceput de un începător sau un necunoscător în feng shui, activarea lui fiind rezervată maeștrilor feng shui și inițiaților în domeniu, care dețin secretele din spatele activării acestuia.
Maestrul nostru Feng Shui din România este inițiat în arta realizării vasului datorită participării la cursul Master Practitioner împreună cu 32 de persoane din alte țări din lume, curs susținut de Grand Master Lillian Too.

Poziționat și activat după principiile feng shui, Vasul Prosperității îți aduce mai mulți bani, te ajută să atragi oameni de ajutor și să atragi oportunități în carieră. Vasul nu este obiect magic, dar este un activator al dorințelor.
Este bine și eficient ca odată cu achiziționarea Vasului Prosperității să începi să îți scrii dorințele pe o hârtie, să afirmi ferm și la timpul prezent aspirațiile financiare (e.g. am noi surse de venit și primesc ajutor).

Așază Vasul Prosperității sub patul din dormitor, în sertarul biroului, în dulapul din bucătărie sau pe mobila din living. Achiziționează Vasul Prosperității ZODIACOOL și primești instrucțiunile de plasare și de activare a vasului, detaliile referitoare la excepțiile feng shui-ului anual și menționarea locurilor de așezare corectă a vasului pentru a atrage bogăția în casă și afaceri.

Vasul ZODIACOOL pentru Prosperitate

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din
Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.