Transport gratuit peste 199 lei

Ferește-te cât poți de mult de aceste zodii!

Ferește-te cât poți de mult de aceste zodii!

Așa cum există zodii compatibile, care au toate șansele să trăiască iubirea vieții lor împreună, există și combinații dezastruoase. Uneori lipsește

legătura intelectuală, alteori atracția fizică, ca să nu mai spunem de momentele în care pur și simplu nu se suportă reciproc. Iată zodiile cu care ar fi indicat să te ferești să ai o relație, deoarece ar putea fi sau deveni una toxică de ambele părți. 1. Berbec şi Taur: Voinţa de neclintit a Berbecului se lovește ca de un zid de încăpăţânarea Taurului, iar niciunul nu va mișca un pas în retragere.

2. Taur şi Săgetător
Uneori, Taurul își dorește doar să ajungă acasă, să se bucure de o seară liniştită. Din păcate, Săgetătorul preferă distracţia, are nevoie de ieșirea la aer. Iar acesta e doar un exemplu!

3. Gemeni şi Capricorn
Dornic de distracţie şi de conversaţii interminabile, nativul Gemeni nu găsește un partener bun în Capricorn, cunoscut pentru pasiunea de a munci mult și planificări amănunțite. Frustrarea este la ea acasă în acest cuplu.

4. Rac şi Vărsător
Racul preferă confortul propriei case, iar Vărsătorul se vrea liber și este mereu dornic de aventură, iar de aici încep certurile, ce vor continua cu multe alte neajunsuri.

5. Leu şi Scorpion
Leul are nevoie de adorație din partea partenerului, ceea ce este tocmai ce nu acceptă Scorpionul să facă. Scenele de gelozie vor fi nelipsite.

6. Fecioară şi Săgetător
Săgetătorul are un spirit mult prea liber pentru ceea ce își dorește Fecioara. În plus, Fecioarele au nevoie de stabilitate, de siguranță, ceea ce nu pot obține de la Săgetători.

7. Balanţă şi Fecioară
Spiritul critic al Fecioarei va înmulți îndoielile Balanţei în legătură cu propria persoană. Frustrările și certurile nu vor întârzia să apară.

8. Scorpion şi Berbec
Ambii sunt la fel de explozivi, impulsivi, competitivi și stăpâniți de nevoia de a deține controlul în relație. De aici până la scântei e doar un pas.

9. Săgetător şi Capricorn
Între Săgetător şi Capricorn nu există chimie deloc. Săgetătorul nu poate înțelege ideea partenerului că nu există distracţie şi relaxare nici măcar când este total epuizat.

10. Peşti şi Fecioară
Contrariile se atrag și astfel putem vedea o relație între visătorul nativ Pești și practica Fecioară. Cu toate acestea, ei pot fi doar buni prieteni.

11. Vărsător şi Taur
Aceşti doi nativi nu pot găsi căi de comunicare. Niciunul nu poate înțelege principiile celuilalt de viață.

12. Gemeni şi Rac
Aceşti nativi se pot înțelege doar dacă au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Nativul Gemeni se simte în largul său la petreceri, iar Racul în intimitatea căminului.

Viziteaza magazinul online