Ferește-te cât poți de mult de aceste zodii!

15.DECEMBRIE.2018
Ferește-te cât poți de mult de aceste zodii!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Așa cum există zodii compatibile, care au toate șansele să trăiască iubirea vieții lor împreună, există și combinații dezastruoase. Uneori lipsește

legătura intelectuală, alteori atracția fizică, ca să nu mai spunem de momentele în care pur și simplu nu se suportă reciproc. Iată zodiile cu care ar fi indicat să te ferești să ai o relație, deoarece ar putea fi sau deveni una toxică de ambele părți. 1. Berbec şi Taur: Voinţa de neclintit a Berbecului se lovește ca de un zid de încăpăţânarea Taurului, iar niciunul nu va mișca un pas în retragere.

2. Taur şi Săgetător
Uneori, Taurul își dorește doar să ajungă acasă, să se bucure de o seară liniştită. Din păcate, Săgetătorul preferă distracţia, are nevoie de ieșirea la aer. Iar acesta e doar un exemplu!

Loading...

3. Gemeni şi Capricorn
Dornic de distracţie şi de conversaţii interminabile, nativul Gemeni nu găsește un partener bun în Capricorn, cunoscut pentru pasiunea de a munci mult și planificări amănunțite. Frustrarea este la ea acasă în acest cuplu.

4. Rac şi Vărsător
Racul preferă confortul propriei case, iar Vărsătorul se vrea liber și este mereu dornic de aventură, iar de aici încep certurile, ce vor continua cu multe alte neajunsuri.

5. Leu şi Scorpion
Leul are nevoie de adorație din partea partenerului, ceea ce este tocmai ce nu acceptă Scorpionul să facă. Scenele de gelozie vor fi nelipsite.

6. Fecioară şi Săgetător
Săgetătorul are un spirit mult prea liber pentru ceea ce își dorește Fecioara. În plus, Fecioarele au nevoie de stabilitate, de siguranță, ceea ce nu pot obține de la Săgetători.

7. Balanţă şi Fecioară
Spiritul critic al Fecioarei va înmulți îndoielile Balanţei în legătură cu propria persoană. Frustrările și certurile nu vor întârzia să apară.

8. Scorpion şi Berbec
Ambii sunt la fel de explozivi, impulsivi, competitivi și stăpâniți de nevoia de a deține controlul în relație. De aici până la scântei e doar un pas.

9. Săgetător şi Capricorn
Între Săgetător şi Capricorn nu există chimie deloc. Săgetătorul nu poate înțelege ideea partenerului că nu există distracţie şi relaxare nici măcar când este total epuizat.

10. Peşti şi Fecioară
Contrariile se atrag și astfel putem vedea o relație între visătorul nativ Pești și practica Fecioară. Cu toate acestea, ei pot fi doar buni prieteni.

11. Vărsător şi Taur
Aceşti doi nativi nu pot găsi căi de comunicare. Niciunul nu poate înțelege principiile celuilalt de viață.

12. Gemeni şi Rac
Aceşti nativi se pot înțelege doar dacă au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Nativul Gemeni se simte în largul său la petreceri, iar Racul în intimitatea căminului.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.