Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

25.DECEMBRIE.2018
Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional
Semnele din categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante. Perechi de zodii incompatibile emoțional. Ți s-a întâmplat vreodată

să te simți pe aceeași lungime de undă în pat cu cineva, dar diametral opus în exprimarea și trăirea emoțiilor? Da, este enervant, frustrant chiar! Dar e posibil și deloc neobișnuit. Deși o perioadă putem face abstracție de incompatibilitatea emoțională, pe termen lung este dezastruoasă, indiferent cât de bine ne completăm sexual. Compatibilitatea zodiilor ne poate ajuta să înțelegem relațiile complicate.

Ne ajută de asemenea să găsim un sens diverselor abordări emoționale.

În zodiac, există trei modalități principale în care emoțiile sunt experimentate, exprimate sau abordate. Semnele cardinale (Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul) sunt cele care preferă inițiativa, cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) preferă consecvența, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) tind să fie foarte adaptabile. Astfel, semnele care se află în categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante.

Loading...

Iată cele șase perechi de zodii care sunt compatibile din punct de vedere fizic, dar pot fi toxice din punct de vedere emoțional.

1. Berbec și Balanță: luptați între voi pentru luarea deciziilor

Fizic sunteți perfecți împreună, Balanța aduce condimentul și varietatea de care are nevoie Berbecul și este încântată de calitățile lui de aventurier. Totuși, Berbecul se poate simți iritat de indecizia Balanței. Pe de altă parte, Balanța nu se poate obisnui cu impulsivitatea Berbecului, deoarece nu suportă să fie împinsă de la spate. Deși niciunul dintre ei nu are tendința de a rămâne într-o zonă neplăcută, ceva îi ține împreună, îi face să lupte pentru relația lor.

2. Taur și Scorpion: puteți ajunge la ură

Sincronie! Asta caracterizează compatibilitatea fizică dintre ei. Emoțional, lucrurile pornesc bine, dar în cele din urmă ambii devin extrem de iritați. Încet, dar de neoprit, nemulțumirea emoțională începe să se acumuleze de ambele părți. În cele din urmă, încep să-și arate nemulțumirea prin gesturi mici și potențialul de toxicitate crește cu timpul, până ajung să nu se mai suporte reciproc.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  12
VOTURI
14751
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Are o natură copilăroasă și jucăușă. Poate fi critică și are tendința să strice

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.