Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

25.DECEMBRIE.2018
Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool

Semnele din categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante. Perechi de zodii incompatibile emoțional. Ți s-a întâmplat vreodată

să te simți pe aceeași lungime de undă în pat cu cineva, dar diametral opus în exprimarea și trăirea emoțiilor? Da, este enervant, frustrant chiar! Dar e posibil și deloc neobișnuit. Deși o perioadă putem face abstracție de incompatibilitatea emoțională, pe termen lung este dezastruoasă, indiferent cât de bine ne completăm pe plan amoros. Compatibilitatea zodiilor ne poate ajuta să înțelegem relațiile complicate.

Ne ajută de asemenea să găsim un sens diverselor abordări emoționale.

În zodiac, există trei modalități principale în care emoțiile sunt experimentate, exprimate sau abordate. Semnele cardinale (Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul) sunt cele care preferă inițiativa, cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) preferă consecvența, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) tind să fie foarte adaptabile. Astfel, semnele care se află în categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante.

Iată cele șase perechi de zodii care sunt compatibile din punct de vedere fizic, dar pot fi toxice din punct de vedere emoțional.

1. Berbec și Balanță: luptați între voi pentru luarea deciziilor

Fizic sunteți perfecți împreună, Balanța aduce condimentul și varietatea de care are nevoie Berbecul și este încântată de calitățile lui de aventurier. Totuși, Berbecul se poate simți iritat de indecizia Balanței. Pe de altă parte, Balanța nu se poate obisnui cu impulsivitatea Berbecului, deoarece nu suportă să fie împinsă de la spate. Deși niciunul dintre ei nu are tendința de a rămâne într-o zonă neplăcută, ceva îi ține împreună, îi face să lupte pentru relația lor.

2. Taur și Scorpion: puteți ajunge la ură

Sincronie! Asta caracterizează compatibilitatea fizică dintre ei. Emoțional, lucrurile pornesc bine, dar în cele din urmă ambii devin extrem de iritați. Încet, dar de neoprit, nemulțumirea emoțională începe să se acumuleze de ambele părți. În cele din urmă, încep să-și arate nemulțumirea prin gesturi mici și potențialul de toxicitate crește cu timpul, până ajung să nu se mai suporte reciproc.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.