Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea

Semnele din categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante

Perechi de zodii incompatibile emoțional. Ți s-a întâmplat vreodată să te simți pe aceeași lungime de undă în pat cu cineva, dar diametral opus în exprimarea și trăirea emoțiilor? Da, este enervant, frustrant chiar! Dar e posibil și deloc neobișnuit.. Deși o perioadă putem face abstracție de incompatibilitatea emoțională, pe termen lung este dezastruoasă, indiferent cât de bine ne completăm sexual..

 

Compatibilitatea zodiilor ne poate ajuta să înțelegem relațiile complicate, să găsim un sens diverselor abordări emoționale.

În zodiac, există trei modalități principale în care emoțiile sunt experimentate, exprimate sau abordate. Semnele cardinale (Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul) sunt cele care preferă inițiativa, cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) preferă consecvența, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) tind să fie foarte adaptabile. Astfel, semnele care se află în categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante.

Iată cele șase perechi de zodii care sunt compatibile din punct de vedere fizic, dar pot fi toxice din punct de vedere emoțional.

1. Berbec și Balanță: luptați între voi pentru luarea deciziilor

Fizic sunteți perfecți împreună, Balanța aduce condimentul și varietatea de care are nevoie Berbecul și este încântată de calitățile lui de aventurier. Totuși, Berbecul se poate simți iritat de indecizia Balanței. Pe de altă parte, Balanța nu se poate obisnui cu impulsivitatea Berbecului, deoarece nu suportă să fie împinsă de la spate. Deși niciunul dintre ei nu are tendința de a rămâne într-o zonă neplăcută, ceva îi ține împreună, îi face să lupte pentru relația lor.

2. Taur și Scorpion: puteți ajunge la ură

Sincronie! Asta caracterizează compatibilitatea fizică dintre ei. Emoțional, lucrurile pornesc bine, dar în cele din urmă ambii devin extrem de iritați. Încet, dar de neoprit, nemulțumirea emoțională începe să se acumuleze de ambele părți. În cele din urmă, încep să-și arate nemulțumirea prin gesturi mici și potențialul de toxicitate crește cu timpul, până ajung să nu se mai suporte reciproc.

3. Gemeni și Săgetător: puteți alege drumuri separate

În mod ironic, potențialul de toxicitate între aceste două semne derivă din cât de asemănătoare sunt acestea. Chimia fizică, dar și cea emoțională dintre Gemeni și Săgetător se bazează pe deschiderea și curiozitatea lor despre lume. Aceeași deschidere poate fi grozavă în pat și la întâlniri. Dar, de multe ori, nu durează mult. Problemele apar atunci când unul dintre ei începe să devină mai puțin disponibil pentru celălalt.

4. Rac și Capricorn: sentimentele voastre amestecate vă pot încurca

Racul și Capricornul pot să trăiască o vreme ca o pereche fericită, tradițională. Capricornul se bucură de siguranță, iar Racul găsește pacea de care are nevoie. Astfel se poate crea o intimitate fizică fantastică, fiecare partener știind ce vrea și celălalt fiind capabil să-l furnizeze. Dar polaritatea care îi aduce împreună poate, de asemenea, să îi îndepărteze mult după o vreme. Să nu uităm totuși că Racul este sensibil, iar Capricornul practic. Cele două semne pot rămâne o pereche bună doar dacă învață să comunice eficient.

5. Leu și Vărsător: nivelurile de angajament tind să se diferențieze

Lucrurile pot merge într-un ritm destul de interesant. Din punct de vedere fizic, parcă e magie între ei, dar odată ce revin puțin cu picioarele pe pământ, își dau seama că la nivel emoțional nu sunt legați la fel de puternic. Această relație ar putea fi o povară pentru Vărsător, semn destul de degajat, în general. Leul cere atenție și atunci când nu o primește de la partener, se simte mizerabil și se comportă ca atare.

6. Fecioară și Pești: meticulozitatea poate distruge distracția

Peștii și Fecioara se completează reciproc. Peștii pot fi amuzanți, incitanți pentru Fecioară, iar Fecioara este ca o briză de vară pentru Pești. Problemele însă pot începe atunci când Peștii simt că Fecioara este prea critică și vor face exact ceea ce știu că o enervează. În timp, acest lucru se poate transforma într-o adevărată relație toxică, ambele semne sunt relativ emoțional conștiente, și, probabil, știu în ce au intrat.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  10
VOTURI
11085
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE și vitalitate. Recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE. Gemeni sunt predispuși la cumpene în 2019
Astronomia și Stelele Zburătoare
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Zodiac chinezesc COCOS 2019, horoscop chinezesc BANI
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.