Transport gratuit peste 170 lei

Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

Zodii cu care ești compatibil fizic, dar toxic emoțional

Semnele din categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante. Perechi de zodii incompatibile emoțional. Ți s-a întâmplat vreodată

să te simți pe aceeași lungime de undă în pat cu cineva, dar diametral opus în exprimarea și trăirea emoțiilor? Da, este enervant, frustrant chiar! Dar e posibil și deloc neobișnuit. Deși o perioadă putem face abstracție de incompatibilitatea emoțională, pe termen lung este dezastruoasă, indiferent cât de bine ne completăm pe plan amoros. Compatibilitatea zodiilor ne poate ajuta să înțelegem relațiile complicate.

Ne ajută de asemenea să găsim un sens diverselor abordări emoționale.

În zodiac, există trei modalități principale în care emoțiile sunt experimentate, exprimate sau abordate. Semnele cardinale (Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul) sunt cele care preferă inițiativa, cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) preferă consecvența, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) tind să fie foarte adaptabile. Astfel, semnele care se află în categorii opuse se vor simți atât atrase unele de alte, cât și distante.

Viziteaza magazinul online