Cele mai harnice 5 zodii și de ce muncesc mult

18.DECEMBRIE.2018
Cele mai harnice 5 zodii și de ce muncesc mult

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL

Pentru unii munca este un stil de viață, pentru alții nu este o prioritate. Acești nativi sunt harnici prin excelență. Semnul zodiacal în care este o

persoană influențează considerabil caracterul acestuia. Momentul în care s-a născut o persoană imprimă anumite trăsături de caracter de mare influență în viața personală sau de cuplu. Taur: Nativul Taur este muncitor, știe ce vrea și este hotărât să realizeze ceea ce își propune.Pentru că familia sa este întotdeauna pe primul loc, un Taur va face tot ce poate pentru ca acesteia să îi fie bine.

Nativul Taur va munci din răsputeri până când va putea să îi ofere ceea ce are nevoie și o face fericită.

Loading...

Gemeni

Atras de frumos, priceput și îndemânatic, nativului Gemeni îi place ca totul în jurul său să fie ordonat, bine pus la punct. Femeia Gemeni cu siguranță trăiește într-o casă unde ordinea și curățenia primează, deoarece acestea o binedispun și o ajută să înceapă ziua cu dreptul.

Leu

Verbul caracteristic nativului Leu este „a voi”, căci atunci când își dorește ceva, se va îndrepta către ţelul propus fără ca nimic să-l poată opri. Hotărât, va munci cu sârguință pentru ceea ce îl face fericit. Harnicia izvorâtă din perveserență îl definește prin excelență.

Fecioară

Chiar dacă se decide mai greu, odată ce știe ce vrea, nativul Fecioară își îndeplinește cu brio obiectivele. Unul dintre cei mai realiști nativi ai zodiacului, Fecioara nu suportă compania persoanelor care pierd vremea sau vorbesc fără rost, pentru că hărnicia este pentru ea un stil de viață.

Pești

Nativul Pești este poate cel mai potrivit nativ din tot zodiacal pentru rolul de părinte. Îi place să muncească, să facă tot ce poate pentru împlinirea lui și a familiei. Aprecierile celor din jur și laudele pe măsura muncii depuse îl determină să fie și mai hotărât în scopurile propuse, motiv pentru care reușește ceea ce își propune.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: în anul 2020 se impune

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.