Transport gratuit peste 199 lei

Plante Feng Shui pe care trebuie să le ai în casă oricând

Plante Feng Shui pe care trebuie să le ai în casă oricând

Reprezentante ale elementului Pământ și în unele cazuri, Lemn, plantele sunt asociate cu bunăstarea, sănătatea, iubirea. Iată care sunt florile pe care trebuie să le ai mereu în casă.

Bujorul este una dintre florile care nu ar trebui să lipsească din nicio casă, deoarece atrage dragostea și romantismul.

Deoarece determină apropierea dintre parteneri și redescoperirea pasiunii, cel mai bine este să îl ții în dormitor. De asemenea, este preferată varianta în ghiveci, chiar dacă este mai dificil de întreținut.

Plantele cu bulbi sunt alte plante pe care ar fi bine să le ai în casă. Lalelele, crinii sau zambilele sunt flori asociate cu abundența. Deși sunt plante de grădină, ele pot fi păstrate și în casă, în ghiveci la geam, pentru a se putea bucura de lumina soarelui.

Arborele de jad atrage prosperitatea în casa și familia care are grijă de el. Cel mai bine este să îl ții lângă o ușă pentru a te bucura de efectele sale la maxim.

Orhideele sunt foarte des întâlnite în cultura Feng Shui, simbolizând fertilitatea, perfecțiunea, puritatea, liniștea, pacea și frumusețea.

Bambusul este una dintre cele mai norocoase plante pe care ar trebui să le ai. Atrage vitalitatea, puterea și renașterea spirituală.

Atenție la numărul de fire de bambus pe care le ai într-un mănunchi, deoarece 2 sunt pentru dragoste și căsătorie, 3 pentru fericire, 5 pentru sănătate, 8 pentru bunăstare și abundență, iar 9 pentru noroc.

Maestrul ZODIACOOL vă îndeamnă să aveți grijă de plantele pe care le aveți în casă, deoarece dacă se usucă atrag mai multă energie negativă decât pozitivă.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online