Plante Feng Shui pe care trebuie să le ai în casă oricând

18.SEPTEMBRIE.2019
Plante Feng Shui pe care trebuie să le ai în casă oricând

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Reprezentante ale elementului Pământ și în unele cazuri, Lemn, plantele sunt asociate cu bunăstarea, sănătatea, iubirea. Iată care sunt florile pe care trebuie să le ai mereu în casă.

Bujorul este una dintre florile care nu ar trebui să lipsească din nicio casă, deoarece atrage dragostea și romantismul. Deoarece determină apropierea dintre parteneri și redescoperirea pasiunii, cel mai bine este să îl ții în dormitor. De asemenea, este preferată varianta în ghiveci, chiar dacă este mai dificil de întreținut.

Plantele cu bulbi sunt alte plante pe care ar fi bine să le ai în casă. Lalelele, crinii sau zambilele sunt flori asociate cu abundența. Deși sunt plante de grădină, ele pot fi păstrate și în casă, în ghiveci la geam, pentru a se putea bucura de lumina soarelui.

Loading...

Arborele de jad atrage prosperitatea în casa și familia care are grijă de el. Cel mai bine este să îl ții lângă o ușă pentru a te bucura de efectele sale la maxim.

Orhideele sunt foarte des întâlnite în cultura Feng Shui, simbolizând fertilitatea, perfecțiunea, puritatea, liniștea, pacea și frumusețea.

Bambusul este una dintre cele mai norocoase plante pe care ar trebui să le ai. Atrage vitalitatea, puterea și renașterea spirituală. Atenție la numărul de fire de bambus pe care le ai într-un mănunchi, deoarece 2 sunt pentru dragoste și căsătorie, 3 pentru fericire, 5 pentru sănătate, 8 pentru bunăstare și abundență, iar 9 pentru noroc.

Maestrul ZODIACOOL vă îndeamnă să aveți grijă de plantele pe care le aveți în casă, deoarece dacă se usucă atrag mai multă energie negativă decât pozitivă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.