Sfaturi de amenajare dormitor, living, bucătărie în stil Feng Shui

29.AUGUST.2018
Trucuri feng shui pentru amenajarea casei, astfel încât să atragi reușită și prosperitate pe toate planurile. Feng Shui-ul este mai mult decât arta de a

trăi în armonie, este o știință, bazându-şi secretele pe calcule matematice, cifrele şi punctele cardinale, exersate timp de mii de ani. Numeroase persoane au luat decizii importante în funcţie de sfaturile maeștrilor feng shui şi au ajuns să atingă succesul dorit. Vorbim aici despre viaţa personală, profesională, despre sănătate şi bani. Putem să ne alegem căminul şi să-l amenajăm Feng Shui.

Aşa putem face şi cu locul de muncă unde ne desfăşurăm lucrul în fiecare zi. În acest mod atingem excelenţa în fiecare domeniu al vieţii noastre şi armonia.

Pentru că de cele mai multe ori ducem acasă problemele de la serviciu și invers, vom începe cu o scurtă prezentare a energiilor ce se regăsesc în fiecare încăpere şi a modului în care ne influenţează starea sufletească. Acestea se bazează pe metoda Bagua prin intermediul căreia se pot găsi locurile benefice din casă şi asocierea cu punctele cardinale, asupra cărora ar fi bine să ne înclinăm mai mult atenţia.

Baia

Amenajarea băii după regulile feng shui ne ajută să ne protejăm de pierderi financiare, boli, ghinion în dragoste, fiind considerată încăperea cea mai nefastă din casă. Plantele vii sunt interzise în aici, deoarece simbolizează înmulțirea problemelor şi a nefericirii.

În funcţie de punctul cardinal în care este situată baia, ar fi bine să optăm pentru remedii energetice ca o lumină puternică (Sud-Est sau Est), un vas decorativ cu apă (Sud sau Vest), clopoţei de vânt cu cinci braţe (Sud-Vest sau Nord-Est), o lumină puternică şi un vas cu apă (Nord-Vest), un bol cu 5 pietre (Nord).

Bucătăria

Bucătăria este locul unde energiile ne influenţwază sănătatea, reușitele, prosperitatea, fiind considerată de adepţii feng shui „inima casei” deoarece aici se întâlneşte întreaga familie.

Plantele decorative sporesc energia pozitivă din bucătărie şi putem opta pentru lămâi, plante aromatice (busuioc, rozmarin, mentă, lămâiță, cimbru, salvia etc.), violetă de Parma, begonie, ferigă sau mușcate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  5
VOTURI
1317
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 3, Împăratul
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Citirea direcției de orientare
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.