Istoria științei Feng Shui - Lucruri pe care nu le ştiai despre ”arta de a trăi”

15.NOIEMBRIE.2017
Istoria științei Feng Shui - Lucruri pe care nu le ştiai despre ”arta de a trăi”

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:masterhanzcua.com

Feng Shui, știința care te învață cum să beneficiezi de prosperitate și armonie. Descoperă istoria Feng Shui. Feng shui este un ansamblu de principii de

geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența energia (principiul Qi). Scopul metodelor feng shui este de a amplifica energia pozitivă, ce atrage reușite, și de a remedia energia negativă, considerată ca fiind cauza problemelor din viață. Prin traducere, cuvintele Feng și Shui înseamnă vânt și apă. Acesta este un sistem filosofic originar din China, vechi de peste 5000 ani.

Se ocupă cu studiul armonizării omului cu spațiile în care trăiește și muncește. Filosofia Taoistă consideră că omul este o copie în miniatură a Universului, adică ceea ce este sus în Cer, se găsește și jos, pe Pământ. De aceea, mișcărea energiei Qi este importantă în armonizarea omului cu natura.

Loading...

Specialiștii feng shui au generat o serie de principii și reguli feng shui, rezultatul unor studii aprofundate asupra naturii înconjurătoare și a experienței acumulate de-a lungul timpurilor. Practicanții feng shui folosesc instrumente speciale pentru a aplica tehnicile și formulele feng shui, iar odată aplicate în mod corect, acestea atrag armonie și prosperitate.

Chinezii consideră că datorită metodelor feng shui, China a cunoscut cea mai înfloritoare dezvoltare în ceea ce privește educația, știința și economia, perioadă descrisă în textele istorice ca perioada de aur, în timpul dinastiei Tang.

Feng shui-ul este arta de a trăi, deoarece implică observarea și amenajarea spațiilor, folosind culori, obiecte de decor, piese de mobilier, pentru un confort sporit.

Ușor de aplicat, mai ales în timpurile moderne, tehnicile și formulele feng shui, aduc îmbunătățiri reale în viață pe toate planurile: dragoste, sănătate, dezvoltare personală și profesională.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.