Transport gratuit peste 199 lei

Istoria științei Feng Shui - Lucruri pe care nu le ştiai despre ”arta de a trăi”

Istoria științei Feng Shui - Lucruri pe care nu le ştiai despre ”arta de a trăi”

Feng Shui, știința care te învață cum să beneficiezi de prosperitate și armonie. Descoperă istoria Feng Shui. Feng shui este un ansamblu de principii de

geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența energia (principiul Qi). Scopul metodelor feng shui este de a amplifica energia pozitivă, ce atrage reușite, și de a remedia energia negativă, considerată ca fiind cauza problemelor din viață. Prin traducere, cuvintele Feng și Shui înseamnă vânt și apă. Acesta este un sistem filosofic originar din China, vechi de peste 5000 ani.

Se ocupă cu studiul armonizării omului cu spațiile în care trăiește și muncește. Filosofia Taoistă consideră că omul este o copie în miniatură a Universului, adică ceea ce este sus în Cer, se găsește și jos, pe Pământ. De aceea, mișcărea energiei Qi este importantă în armonizarea omului cu natura.

Specialiștii feng shui au generat o serie de principii și reguli feng shui, rezultatul unor studii aprofundate asupra naturii înconjurătoare și a experienței acumulate de-a lungul timpurilor. Practicanții feng shui folosesc instrumente speciale pentru a aplica tehnicile și formulele feng shui, iar odată aplicate în mod corect, acestea atrag armonie și prosperitate.

Chinezii consideră că datorită metodelor feng shui, China a cunoscut cea mai înfloritoare dezvoltare în ceea ce privește educația, știința și economia, perioadă descrisă în textele istorice ca perioada de aur, în timpul dinastiei Tang.

Feng shui-ul este arta de a trăi, deoarece implică observarea și amenajarea spațiilor, folosind culori, obiecte de decor, piese de mobilier, pentru un confort sporit.

Ușor de aplicat, mai ales în timpurile moderne, tehnicile și formulele feng shui, aduc îmbunătățiri reale în viață pe toate planurile: dragoste, sănătate, dezvoltare personală și profesională.

Viziteaza magazinul online