Aplica

Predispozițiile de la momentul nașterii vizează relațiile de-a lungul vieții

Predispozițiile de la momentul nașterii vizează relațiile de-a lungul vieții

În astrologie, interpretarea planetelor plasate în semnele zodiacale indică anumite tendințe încă de la naștere. Interpretarea Astrogramei natale poate

oferi informații de anumite direcții pe care se poate axa fiecare pentru a ajunge să se cunoască mai bine.

DE INTERES: Calcul Matrice Numerologică

Majoritatea dintre noi știm, din diverse surse de informare, că o Astrogramă Natală vorbește de predispozițiile pe care o persoană le are de la momentul nașterii, care vizează toate domeniile de viață: căsătorie, relații, familia, banii, sănătatea prieteniile etc. De fapt, aceste predispoziții sunt tendințe oferite în Astrologia Europeană de interpretarea Planetelor, 7 planete + 2 Luminarii: Soare și Lună, plasate în funcție de rotația în jurul Soarelui în anumite semne zodiacale. Astfel, planetele apropiate de Soare oferă stările de la o zi la alta:

Compatibilitate zodii
  • Mercur (ține de comunicare, comerț, gândire)
  • Venus (iubire, distracție, dragoste la prima vedere)
  • Marte (acțiune, instinct, război),

iar planetele mai îndepăratate de Soare oferă persoanei încă de la naștere anumite tendințe:

  • Jupiter (abundență, bogăție, prosperitate, dreptate, sinceritate)
  • Saturn (cumpătare, încredere, devotament, înțelepciune)
  • Uranus (noutate, schimbare, dorință de reinventare)
  • Neptun (credință în propriile noastre trăiri, iubire necondițională față de ceilalți, voluntariat)
  • Pluton (moarte și renaștere, de cele mai multe ori unde este plasată acestă planetă întâlnim unele provocări ce vor fi depășite pe durata întregii vieți).

Toate acestea, în funcție de anul nașterii, ora și locul nașterii alcătuiesc o Hartă ce poate aduce evenimente importante de-a lungul vieții.

Aceste Planete au potențial nelimitat, oferă, ce-i drept, și o latură materială ancorată în logică undeva până la 30-40%, iar restul se ocupă doar de partea interioară, de modul de definire a fiecăruia ca om.

Scopul nostru pe pământ este acela de a ne ajuta în primul rând pe noi înșine și apoi pe ceilalți. În Biblie scrie să iubești pe aproapele ca pe tine însuți, cu alte cuvinte viața în primul rând este o luptă de a deveni tu ca persoană mai bun și apoi de a le face viața frumoasă celorlalți. De la aceste principii încep să se constituie acele evenimente ce pot să arate tendințele unei persoane pe durata întregii vieți.

Ceea ce pare bun pentru omenire în acest moment, peste 20-30 ani va fi depășit, de aceea într-o Astrogramă Natală astrologul ZODIACOOL se axează mai mult pe starea interioară, deoarece aceasta nu se va schimba, contextul poate.

Fiecare om știe încă de la naștere ce are de făcut, intuiția este cea care menține contactul cu Universul, dar acum, de fiecare depinde cât de mult lucrează cu propriile simțuri. Ceea ce are loc nu este întâmplător, iar de cele mai multe ori, după o anumită perioadă ajungem să conștientizăm menirea unor evenimente (întâlniri, cumpene, relații, deplasări etc.) Ne dorim ca aceste informații să vă fi oferit o viziune de ansamblu asupra modului în care astrologul ZODIACOOL abordează interpretarea Astrogramei Natale.

Numerologie
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!