Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Alege să dăruiești mărțișoare speciale

Alege să dăruiești mărțișoare speciale

În articolul de astăzi am ales sa visăm la primăvară, soare și un pic de culoare. Cum timpul parcă are picioare mai lungi, ne îndeamnă să ne gândim din timp la ceea ce urmează , iar săptămana aceasta ne pregătim de micile cadouri sau simboluri care vestesc începutul primăverii.

Sugestiile noastre sunt mărțișoarele feng shui, amulete care acționează la nivel energetic, dar care sunt cu o simbolistică aparte.

Anul acesta alege să ai grjă de cei din jurul tău cu un mărțișor-amuletă feng shui

Simbolurile folosite în aceste amulete, brățări, remedii, acționează la nivel energetic și subtil, activând o stare benefică de regenerare și echilibrare, în ton cu toată natura de afară.

Aceste simboluri – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Best seller

Nodul mistic roșu și monede norocoase

Nodul mistic este unul dintre cele mai folosite simboluri in Feng Shui, fiind o combinatie repetitiva a simbolului infinit. Simbolizeaza norocul, iubirea, sanatatea si longevitatea, bogatie si reusite pe toate planurile.

Culoarea rosie reprezinta elementul de Foc si atrage energie pozitiva, Yang, aduce putere de actiune și creste vointa.

Monedele chinezești simbolizează prosperitatea, asemenea și moneda de jad, prețioasă ca aurul, este simbol al bogăției de pământ.

Iar pentru o variantă mai plină de culoare, alege nodurile mistice multicolore.

Îți recomandăm

Dacă le oferiți în dar sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

Viziteaza magazinul online