Transport gratuit peste 199 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc IEPURE

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc IEPURE

Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus. Persoană prudentă, nativul Iepure își

controlează impecabil modul de a se exprima, este diplomat, perseverent și popular, ceea ce îl ajută mult în plan financiar. Dacă este nevoie, poate fi lipsit de scrupule și agresiv în afaceri. Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus. Iată cu cine poate da lovitura în business.

Tigru: se descurcă excelent împreună – Iepurele are capacitatea de a prezenta cu multă diplomație planurile de expansiune ale Tigrului.

Iepure: nimeni nu poate sta în calea unui asemenea cuplu în afaceri, deoarece negociază cu multă inteligență, atrag admirația celor din jur, motiv pentru care de multe ori primesc ajutor chiar dacă nu îl cer. Atenție la superficialitate și la tendința de a accepta prea multe compromisuri.

Dragon: sunt șanse de reușite financiare dacă Iepurele renunță la încăpățânare și se lasă condus de Dragon. Accentul trebuie pus pe ideile creative ale Iepurelui, pe de o parte, și pe puterea și inteligența Dragonului, pe de alta. Atenție la problemele legale, certuri și litigii!

Șarpe: pereche imbatabilă în negocieri. Compromisurile pe care le face Iepurele sunt compatibile cu setea de îmbogățire a Șarpelui. Ambii trebuie să profite de inteligența și creativitatea ce îi caracterizează.

Capră: șanse mari de importante reușite și câștiguri materiale. Pierderile pot apărea din cauza ezitărilor și a fricii. Pe de altă parte, îi ajută extrem de mult politețea și abilitățile rafinate de negociere.

Câine: performanțe excelente, datorită abilității de a-i influența pe ceilalți. Îi ajută carisma, inteligența și capacitatea de a impune respect.

Mistreț: diplomația și inteligența Iepurelui potențează capacitatea Mistrețului de a face bani.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online