Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc IEPURE

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus

Persoană prudentă, nativul Iepure își controlează impecabil modul de a se exprima, este diplomat, perseverent și popular, ceea ce îl ajută mult în plan financiar. Dacă este nevoie, poate fi lipsit de scrupule și agresiv în afaceri. Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus. Iată cu cine poate da lovitura în business.

 

Tigru: se descurcă excelent împreună – Iepurele are capacitatea de a prezenta cu multă diplomație planurile de expansiune ale Tigrului.

Iepure: nimeni nu poate sta în calea unui asemenea cuplu în afaceri, deoarece negociază cu multă inteligență, atrag admirația celor din jur, motiv pentru care de multe ori primesc ajutor chiar dacă nu îl cer. Atenție la superficialitate și la tendința de a accepta prea multe compromisuri.

Dragon: sunt șanse de reușite financiare dacă Iepurele renunță la încăpățânare și se lasă condus de Dragon. Accentul trebuie pus pe ideile creative ale Iepurelui, pe de o parte, și pe puterea și inteligența Dragonului, pe de alta. Atenție la problemele legale, certuri și litigii!

Șarpe: pereche imbatabilă în negocieri. Compromisurile pe care le face Iepurele sunt compatibile cu setea de îmbogățire a Șarpelui. Ambii trebuie să profite de inteligența și creativitatea ce îi caracterizează.

Capră: șanse mari de importante reușite și câștiguri materiale. Pierderile pot apărea din cauza ezitărilor și a fricii. Pe de altă parte, îi ajută extrem de mult politețea și abilitățile rafinate de negociere.

Câine: performanțe excelente, datorită abilității de a-i influența pe ceilalți. Îi ajută carisma, inteligența și capacitatea de a impune respect.

Mistreț: diplomația și inteligența Iepurelui potențează capacitatea Mistrețului de a face bani.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
1564
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Calendar lunar
9 VOTURI
1500 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.