Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc IEPURE

05.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus. Persoană prudentă, nativul Iepure își

controlează impecabil modul de a se exprima, este diplomat, perseverent și popular, ceea ce îl ajută mult în plan financiar. Dacă este nevoie, poate fi lipsit de scrupule și agresiv în afaceri. Știe să se apere cu duritate și fără milă față de cei care îl împiedică să ajungă unde și-a propus. Iată cu cine poate da lovitura în business.

Tigru: se descurcă excelent împreună – Iepurele are capacitatea de a prezenta cu multă diplomație planurile de expansiune ale Tigrului.

Iepure: nimeni nu poate sta în calea unui asemenea cuplu în afaceri, deoarece negociază cu multă inteligență, atrag admirația celor din jur, motiv pentru care de multe ori primesc ajutor chiar dacă nu îl cer. Atenție la superficialitate și la tendința de a accepta prea multe compromisuri.

Loading...

Dragon: sunt șanse de reușite financiare dacă Iepurele renunță la încăpățânare și se lasă condus de Dragon. Accentul trebuie pus pe ideile creative ale Iepurelui, pe de o parte, și pe puterea și inteligența Dragonului, pe de alta. Atenție la problemele legale, certuri și litigii!

Șarpe: pereche imbatabilă în negocieri. Compromisurile pe care le face Iepurele sunt compatibile cu setea de îmbogățire a Șarpelui. Ambii trebuie să profite de inteligența și creativitatea ce îi caracterizează.

Capră: șanse mari de importante reușite și câștiguri materiale. Pierderile pot apărea din cauza ezitărilor și a fricii. Pe de altă parte, îi ajută extrem de mult politețea și abilitățile rafinate de negociere.

Câine: performanțe excelente, datorită abilității de a-i influența pe ceilalți. Îi ajută carisma, inteligența și capacitatea de a impune respect.

Mistreț: diplomația și inteligența Iepurelui potențează capacitatea Mistrețului de a face bani.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
2533
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca IEPURE. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Zodiac chinezesc 2019 IEPURE, horoscop chinezesc Iepure SANATATE
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Zodiac chinezesc 2019 Iepure, Horoscop Dragoste Iepure
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.