Secrete uimitoare despre COMPATIBILITATE în funcție de numărul KUA

26.FEBRUARIE.2019
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Incredibil. Numărul KUA ne îndică gradul de compatibilitate cu partenerul de viață, copiii, colegii de echipă, de muncă, cu șefii. Este adevărat că o

casă fericită este unul dintre indicatorii de mare succes din viață, iar împlinirea și buna înțelegere depind de numărul KUA, care determină gradul de compatibilitate între două persoane. Acest lucru este extrem de important acasă, la muncă și în carieră, deoarece când două persoane sunt compatibile, relația lor devine una puternică, susținută și eficientă în viața de zi cu zi.

Conexiunea astrologică arată că numerele KUA au un rol major în a atrage o energie care aduce dragoste, bani și sănătate în viață. Numerele KUA sunt considerate numere norocoase și se stabilesc pe baza unuia dintre cele mai eficiente calculatoare din astrologia chineză, folosind ziua de naștere și sexul.

Loading...

Numerele KUA sunt cifre de la 1 la 9, iar fiecare număr are o anumită vibrație, care este în directă legătură cu unul dintre cele 5 elemente din natură: foc, pământ, metal, apă, lemn. Fiecare dintre cele 5 elemente are o energie puternică ce ne influențează personalitatea, modul de gândire, calitățile, comportamentul, destinul. În anumite combinații, acestea pot perturba echilibrul între doi parteneri și pot face imposibilă o conexiune pe termen lung, în ciuda fascinației reciproce.

De fapt, compatibilitatea între două persoane pe baza numărului KUA se referă la modul în care interacționează cele cinci elemente între ele, adică la ciclurile de creație, consum și distrugere. Să vedem acum care sunt elementele ce corespund fiecărui număr KUA:

KUA 1 – element apă

KUA 2, 5 și 8 – element pământ

KUA 3 și 4 – element lemn

KUA 6 și 7 – element metal

Kua 9 – element foc

Dacă este să vorbim despre echilibru și armonie în cuplu, atunci nivelul de compatibilitate trebuie să fie ridicat. Un nivel de compatibilitate ridicat ține cont de ciclul de creație a celor 5 elemente. Prin urmare, atunci când facem un test de compatibilitate ale numerelor KUA, ne referim în primul rând la combinațiile excelente:

KUA 2, 5 și 8 (element pământ) + KUA 9 (element foc)

KUA 1 (element apă) + KUA 6 și 7 (element metal) 

KUA 3 și 4 (element lemn) + KUA 1 (element apă)

KUA 6 și 7 (element metal) + KUA 2, 5 și 8 (element pământ)

KUA 9 (element foc) + KUA 3 și 4 (element lemn)

Există și compatibilități excepționale, pe baza combinațiilor HoTu: KUA 1 + KUA 6, KUA 2 + KUA 7, KUA 3 + KUA 8, KUA 4 + KUA 9.

Atunci când nivelul de compatibilitate în dragoste este ridicat, relația are șanse mari să fie de lungă durată, în ciuda unor teste care pot apărea. Cunoașterea numerelor KUA poate ajuta partenerii să aibă mai multă încredere că relația merită efortul și este bună.

Acest lucru va spori sentimentul de confort și pace în casă. În ceea ce privește viața profesională și norocul pe plan financiar, compatibilitatea dintre numerele KUA ale angajaților și șefilor sporește randamentul la muncă și atrage rezultate pozitive în timp relativ scurt.

Calcul număr KUA

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1218
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce
Horoscop Berbec 2019. Previziuni complete în horoscop BERBEC 2019
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Zodia CAINE. Femeia Caine in zodiac chinezesc | Zodii ZODIACOOL
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.