Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Secrete despre compatibilitate în funcție de numărul KUA

Secrete despre compatibilitate în funcție de numărul KUA

Numărul KUA indică gradul de compatibilitate cu partenerul de viață, copiii, colegii de echipă, de muncă, cu șefii

Este adevărat că o casă fericită este unul dintre indicatorii de mare succes din viață.

În știința feng shui, numărul KUA determină gradul de compatibilitate între două persoane. Acest lucru este extrem de important acasă, la muncă și în carieră, deoarece când două persoane sunt compatibile, relația lor devine una puternică, susținută și eficientă în viața de zi cu zi.

Conexiunea astrologică arată că numerele KUA au un rol major în a atrage o energie care aduce dragoste, bani și sănătate în viață.

Best seller

Numerele KUA sunt considerate numere norocoase și se stabilesc pe baza unuia dintre cele mai eficiente calculatoare din astrologia chineză, folosind ziua de naștere și genul.

Numerele KUA sunt cifre de la 1 la 9, iar fiecare număr are o anumită vibrație, care este în directă legătură cu unul dintre cele 5 elemente din natură: foc, pământ, metal, apă, lemn.

Fiecare dintre cele 5 elemente are o energie puternică ce ne influențează personalitatea, modul de gândire, calitățile, comportamentul, destinul. În anumite combinații, acestea pot perturba echilibrul între doi parteneri și pot face imposibilă o conexiune pe termen lung, în ciuda fascinației reciproce.

Îți recomandăm

De fapt, compatibilitatea între două persoane pe baza numărului KUA se referă la modul în care interacționează cele cinci elemente între ele, adică la ciclurile de creație, consum și distrugere. Să vedem acum care sunt elementele ce corespund fiecărui număr KUA:

KUA 1 – element apă

KUA 2, 5 și 8 – element pământ

KUA 3 și 4 – element lemn

KUA 6 și 7 – element metal

Kua 9 – element foc

Dacă este să vorbim despre echilibru și armonie în cuplu, atunci nivelul de compatibilitate trebuie să fie ridicat. Un nivel de compatibilitate ridicat ține cont de ciclul de creație a celor 5 elemente. Prin urmare, atunci când facem un test de compatibilitate ale numerelor KUA, ne referim în primul rând la combinațiile excelente:

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

KUA 2, 5 și 8 (element pământ) + KUA 9 (element foc)

KUA 1 (element apă) + KUA 6 și 7 (element metal)

KUA 3 și 4 (element lemn) + KUA 1 (element apă)

KUA 6 și 7 (element metal) + KUA 2, 5 și 8 (element pământ)

KUA 9 (element foc) + KUA 3 și 4 (element lemn)

Există și compatibilități excepționale, pe baza combinațiilor HoTu: KUA 1 + KUA 6, KUA 2 + KUA 7, KUA 3 + KUA 8, KUA 4 + KUA 9.

Atunci când nivelul de compatibilitate în dragoste este ridicat, relația are șanse mari să fie de lungă durată, în ciuda unor teste care pot apărea. Cunoașterea numerelor KUA poate ajuta partenerii să aibă mai multă încredere că relația merită efortul și este bună.

Acest lucru va spori sentimentul de confort și pace în casă. În ceea ce privește viața profesională și norocul pe plan financiar, compatibilitatea dintre numerele KUA ale angajaților și șefilor sporește randamentul la muncă și atrage rezultate pozitive în timp relativ scurt.

Unic în România: Calcul număr KUA

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online