Transport gratuit peste 180 lei
 

Metal yin, Stăpânul zilei

Ca și în cazul zodiilor, când mai multe persoane aparțin unei zodii (e.g. Berbec), la fel și la stăpânul zilei, mai multe persoane pot avea același stăpân al zilei (e.g. Metal (yin)). Elementul din tulpina cerească aflat în coloana ZI este cel care definește stăpânul zilei și care determină personalitatea și tendințele fiecăruia dintre noi.

PERSONALITATE METAL (YIN)

STĂPÂNUL ZILEI

Metalul Yin este ca o bijuterie ce captează imediat atenția.

Tip de personalitate: Elegant

Îți trăiești viața la maximum și te aștepți ca ea să decurgă lin, fără dificultăți, fără conflicte și fără schimbări neașteptate. Vrei să ai tot ce este mai frumos, să deții lucruri valoroase, să ai aproape oameni de valoare, cu putere socială etc. Îți place să te retragi în filosofie și lucru intelectual. Ai un complex de superioritate, crezând că orice altă persoană îți este inferioară și tu ești mult peste ceilalți. Consideri că meriți ceea ce este mai bun dintre ce-i bun și că totul ți se cuvine. Ai un mod particular de a vedea și de a acționa. Te ghidează atenția pentru detalii și un ochi format pentru ceea ce este ieșit din comun. Îți alegi doar prieteni care au același statut ca tine sau cu situații mai bune ca a ta. Ai nevoie de toată atenția, iubirea și aprecierea celor din jur. Când simți că ei îți recunosc și îți confirmă calitățile, forța ta interioară crește și îți poți folosi mult mai bine resursele materiale, intelectuale și emoționale. Îți îmbogățești în mod constant personalitatea, prin exploatarea unor noi talente. Îți place să porți conversații inteligente și să primești complimente, dar ai abilitatea să îți dai seama dacă ele sunt făcute cu scopul de a obține beneficii din partea ta sau sunt sincere, deoarece te cunoști foarte bine și te poți aprecia corect.

Recomandări pentru dezvoltare personală:

1. Este ok să ai încredere în tine, dar ai grijă să-ți controlezi această calitate pentru a nu se transforma într-un defect, ajungând să-i intimidezi pe cei din jur.
2. Controlează-ți dependența de atenția publică.
3. Renunță la egoism și vei avea numai de câștigat.
4. Protejează-ți relațiile și vei atrage mai multă simpatie.

Dragoste și Relații

Ești o persoană sentimentală și iubitoare. Dacă cineva vrea să te cucerească, cea mai bună metodă de a te aborda este să fie atentă și iubitoare cu tine.

Pur și simplu nu poți rezista cuvintelor frumoase primite, chiar dacă acestea vin uneori de la persoane prefăcute. Există pericolul ca cei din jur să simtă că punctul tău slab este chiar propriul ego. Atunci când îți dai seama că ai fost înșelat sau manipulat, te răzbuni fără milă. În dragoste, poți fi ca o bucată de metal ce poate fi șlefuită și transformată într-un obiect de mare valoare, cu ajutorul dragostei pe care o primești de la persoana iubită. Cucerești prin eleganța ta desăvârșită și prin spiritul tău șarmant. Te interesează preponderent partea materială a vieții și tinzi să vezi relația de dragoste ca pe o nouă oportunitate de a te împlini financiar. Îți tratezi persoană iubită cu mult respect și îți construiești familia pe sentimente de loialitate. Te interesează foarte mult imaginea ta publică și ce zic alții despre ține, mai ales persoană iubită. Părăsești ușor relațiile de cuplu în care simți o lipsă de apreciere, dar de obicei ți se recunosc calitățile și primești iubirea de care ai nevoie, așa că relația te mulțumește. Totul se bazează pe sensibilitatea ta excesivă și nu pe masca durității pe care o afișezi. Învață să mai lași de la tine, nu te gândi numai la propriile beneficii. Poți obține mulțumiri sufletești înzecite atunci când faci îți faci partenerul fericit. Ești curios și dornic să descoperi viața în toate aspectele ei. Uneori însă, poți fi prea indiscret. Nu te băga prea mult în spațiul intim al partenerului de viață pentru a nu a-l deranja. Învățați să explorați împreună și acesta se va simți bine lângă tine. Tratează discuțiile cu modestie pentru a nu-ți determina sufletul pereche să dezvolte complexe de inferioritate în raport cu tine.

Recomandări pentru relații fericite:

1. Urmărește să-ți deschizi inima și să nu refuzi romantismul.
2. Exprimă-ți sentimentele de recunoștință prin cuvinte atent alese.
3. Apreciază mai mult emoțiile decât imaginea ta publică. Astfel, ți se vor întâmpla multe lucruri bune.
4. Exprimă-ți ideile cu mai multă grijă și nu te mai considera cea mai inteligentă persoană care ia parte la conversație.

Bani și Carieră

Ai un dar aparte de a construi strategii, cu multă răbdare și rezistență la stres, dar tinzi să fii foarte rigid în ceea ce privește ideile tale fixe. De aceea, faci față cu greu obstacolelor care apar în afaceri. Ai nevoie de motivații clare și forțezi limitele.

Ai un dar aparte de a construi strategii, cu multă răbdare și rezistență la stres, dar tinzi să fii foarte rigid în ceea ce privește ideile tale fixe. De aceea, faci față cu greu obstacolelor care apar în afaceri. Ai nevoie de motivații clare și forțezi limitele. Nu îți plac situațiile limită, deși reușești să le faci față, muncind cu responsabilitate. Nu lași baltă lucrurile pe care le-ai început. Dacă proiectele nu decurg după cum te aștepți, nu vei face față cu brio răsturnărilor neașteptate de situație și vei dori să fugi de muncă. Nu ești o persoană făcută să se descurce de una singură și nu îți place când te trezești că nu e nimeni să-ți ofere o mână de ajutor. Ai nevoie de o echipă de oameni pricepuți, care să lucreze împreună cu ține și cărora să le poți delega unele din sarcinile pe care le consideri epuizante. Nu cedezi cu ușurință la ceva ce ai obținut, chiar dacă știi că asta ar trebui făcut. Nu ești o persoană care să-și piardă timpul discutând despre alții și știi cum să mânuiești cuvintele în favoarea ta. Acestea sunt unele dintre punctele tale tari și se bazează pe încredere și inteligență. Când două persoane se ceartă, ai tendința să intervii și să observi avantajele pe care acea dispută ți le poate aduce. Nu te interesează să rezolvi problema, să mediezi conflictul, ci să fii în centrul atenției și nu te retragi până nu obții anumite beneficii. Îți construiești conversațiile pe fapte și argumente concrete. Te conduce raționamentul just. Ai capacitatea de a gândi logic și de a face planuri cu multă grijă și meticulozitate. Când ai ceva de făcut, mereu te asiguri că-ți îndeplinești cu succes îndatoririle.

Ca lider: Nu te interesează o afacere dacă nu vezi oportunitatea unor câștiguri personale în ea. Ai abilități de negociere desăvârșite, ai încredere în tine și răbdare, faci investiții pe termen lung, dar te preocupă și câștigurile imediate. Banii îi cheltuiești mereu cu înțelepciune, după ce îți stabilești foarte precis toate mișcările. Încearcă să te decizi mai repede și nu te mai teme de eșec. Poți pierde oportunități excelente din cauza faptului că analizezi prea mult riscurile. Acceptă faptul că și dintr-un eșec ai de învățat, asta te poate face un lider și mai bun.

Bani: Îți place tot ce strălucește, dar mai ales banii! Știi cum să faci banii să circule, iar uneori ai momente în care ești lacom și îți place să te lauzi cu lucrurile materiale pe care le deții. Nu îți place să faci greșeli ori să-ți recunoști greșelile, de frică să nu-ți pătezi imaginea publică. Agreezi să vorbești despre bani și despre posibilitățile de a-i face. Acordându-le atâta atenție, nici ei nu te vor ocoli pe tine. Ești mereu în trend și nu obosești jucându-te pe plaja câștigurilor financiare, indiferent de vârstă. Nu îți faci griji pentru posibilele riscuri financiare, deoarece mereu joci sigur. Știi foarte bine ce îți dorești, atât în prezent, cât și în viitor. Te descurci foarte bine să ai grijă de situația financiară, a ta și a familiei tale.

Recomandări pentru venituri sporite:

1.Când simți că stresul devine insuportabil, nu ezita și cere ajutorul celor din jur sau fă ceva diferit, care să te scoată din cercul problemelor și din monotonia de zi cu zi: meditează, ascultă o melodie plăcută și relaxanta, fă câțiva pași în natură desculț, îmbrățișează un copac etc.
2. Dacă nu poți ajuta ambele persoane implicate într-un conflict, mai bine te retragi și-ți vezi de treaba ta. Uneori, intervenția ta poate cauza probleme și mai mari decât cele inițiale.
3. Ai capacitatea de a analiza lucrurile corect. Nu renunța la această calitate.
4. Dacă-ți faci un plan, pune-l în aplicare și așteaptă cu detașare rezultatele.
5. Este posibil ca cei din jur să-ți fure unele idei de afaceri. De aceea, când faci o afacere, vorbește public despre ea abia după ce roadele au început să apară.

Sănătate

Energiile se concentrează în zona plămânilor.

Ai ca defect aroganța și, de multe ori, îi permiți părții tale competitive să ia control deplin și să elimine orice alternativă. E nevoie să nu mai ai așteptări așa de mari și să tratezi viața cu mai multă îngăduință pentru a nu te dezechilibra energetic și a te predispune la boli. Când plămânii funcționează corect, toate energiile din corp curg liber, vocea îți devine mai plăcută și pielea este bine oxigenată. Este foarte important să aplici tehnici de respirație corecte și să conștientizezi faptul că energia intră și iese liber prin fiecare por al ființei tale, în timpul inspirației și al expirației. Și alte organe depind de bună funcționare a plămânilor: vasele de sânge, pielea, rinichii, nasul. Semne ale dezechilibrelor la plămâni: - răceala extremităților corpului: mâini și picioare; - lipsă transpirației, senzație de vânt și frig; - transpirație abundentă; - tuse, presiune toracică, sufocare, constipație, retenție urinară; - piele uscată și aspră; - emoții negative, precum: tristețea, depresia, mâhnirea, anxietatea.

Recomandări pentru o viață sănătoasă:

1. Acționează cu mai mult curaj.
2. Asumă-ți cu detașare responsabilitățile.
3. Nu te îngriji de rezultate.
4. Lasă lucrurile să curgă de la sine.
5. Aplică tehnici corecte de respirație.
6. Pune accent pe respirația abdominală.

Puncte tari

eleganță în vestimentație, preocupare pentru lux, inteligență, încredere în sine și credință, cu multiple resurse, curiozitate constructivă, gândire profundă, bunătate sufletească.

Puncte slabe

mereu în căutarea atenției, indiscreție, egoism, mândrie, gelozie, dificil de ținut în frâu sau de suportat, emotivitate, lipsă de perseverență, lipsă de rezistență la stres, obsesie pentru imaginea proprie.

Oportunități

Îți bazezi acțiunile pe statistici și studii elaborate pentru a nu greși în deciziile pe care le iei.

Amenințări

Îți faci prieteni din interes, nu faci față situațiilor stresante. Când doi se ceartă, se poate întâmpla ca tu să câștigi, dar acest lucru îți poate face o mulțime de probleme ulterioare. Ai tendințe egoiste. În afaceri, uneori pierzi prea mult timp făcând calcule.

COMPATIBILITATE

Persoana cu elementul Metal Yin se potrivește în domeniile:
Negociere, noi oportunități, dezvoltare: cu personalitate de tip Lemn Yang, Apă Yang.
Creștere economică: cu personalitate de tip Lemn Yang, Apă Yang, Apă Yin.
Relații, prietenii: cu personalitate de tip Pământ Yang, Foc Yang, Apă Yin, Apă Yang.
Pe termen lung, persoana cu elementul Metal Yin este ajutată să se organizeze pe toate planurile de personalitate de tip Lemn Yang, Apă Yang.

Calculează gratuit stâlpii destinului.

ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE O REDUCERE DE 10% ȘI HOROSCOPUL ZILNIC!

Abonare newsletter

URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati si primesti 10% la urmatoarea comanda!
Abonare newsletter
zodiacool.ro folosește cookies. Află mai multe din politica cookies, concursuri, politica de confidențialitate | Gestionează preferințe cookies
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2024 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizație metale și pietre prețioase nr. 11837 • Termene și condiții
0750619109
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.