6 Lucruri pe care să nu le faci când ești într-o relație

08.MAI.2018
6 Lucruri pe care să nu le faci când ești într-o relație

Categorie: Cupluri Autor: ZODIACOOL Foto:thenest.com

Cele mai frecvente greșeli pe care le facem în relația de cuplu, sfaturi utile pentru a se evita un divorț. A face greșeli într-o relație este inevitabil,

teoretic nu există o rețetă pentru a construi relația perfectă, în care totul să fie numai roz. Totuși, există greșeli banale pe care le fac partenerii de cuplu, care duc la despărțire, deși relația ar avea șanse să funcționeze. Putem învăța cum să gestionăm relațiile de cuplu și cum să evităm posibilele greșeli care duc la divorț, creează dispute, frustrare, dezamăgire, depresie.

Pentru aceasta însă, ar fi necesar să beneficiem încă din anii tinereții de o educație corespunzătoare, însă dacă până acum nu am avut parte de aceasta, în loc să ne resemnăm și să ne bazăm pe instinct, ar fi bine să ținem cont de următoarele sfaturi.

Loading...

Este greșit să credem că flacăra dragostei se menține vie și până la adânci bătrâneți fără să facem nimic. O relație poate fi considerată o investiție pe viață, de aceea, așa cum ne asumăm responsabilitatea pe plan profesional, la fel ar trebui să procedăm și pe plan sentimental.

DE INTERES: 5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

A greși e omenește, dar a persevera în greșeală amplifică așa numita karmă negativă. Ar trebui să facem un efort pentru a evita greșelile pe care le-am făcut în relațiile precedente, cu alte cuvinte să învățăm din experiența anterioară și să nu le mai repetăm, astfel ne vom schimba destinul.

Unele relații sunt mai ușor de gestionat decât altele, însă este greșit să credem că mereu va curge lapte și miere. Chiar dacă pe parcursul relației apar conflicte, important este să le integrăm în viață ca pe niște experiențe constructive, ce ne ajută să conducem relația la un alt nivel.

Se spune că minciuna care salvează viața unui om este cel mai mare adevăr, dar în relațiile de dragoste minciunile indică predispoziția spre infidelitate. La baza unei relații de durată trebuie să stea sinceritatea și respectul reciproc.

A ierta este divin, de aceea chiar dacă unul dintre parteneri greșește, iar celălalt își pierde încrederea, merită să i se acorde o a două șansă. Este foarte posibil ca un moment de cotitură în relația de dragoste să fie de fapt sarea și piperul acesteia, acel ceva care o va face să funcționeze mai bine.

Unele relații au nevoie de o perioadă mai lungă pentru a înflori, astfel timpul petrecut împreună cu partenerul trebuie să-și facă locul în agenda săptămânală. Desigur, serviciul, apariția copiilor pot duce la scăderea timpului rezervat iubirii, însă acesta nu trebuie redus la zero. Comunicarea dintre parteneri, verbală, emoțională și amoroasă este importantă pentru reușita relației.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.