Fii inventiv, păstrează o energie proaspătă în jurul tău și viața ta va fi excelentă

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: unsplash.com

Secretul echilibrului în viața amoroasă, cum să devii mai popular, cum să faci haz de necaz

5 Trucuri Feng Shui care vor da un plus de valoare vieții, simplu și ușor vezi cum te poate ajuta Feng Shui-ul

 

Fiecare dintre noi s-a întrebat de ce unii au noroc cu carul, iar alții abia o duc de la o zi la alta. Secretul este ascuns în destinul cu care ne naștem, însă destinul poate fi schimbat în bine cu ajutorul trucurilor feng shui. Dacă vom ține cont de acestea, vom atrage energie pozitivă în viață și ghinionul se va transforma în noroc.

1. ENERGIA elementului FOC. Introduceţi energia acestui element în preajma voastră, pentru a atrage mai multă poftă de viață și a deveni mai sociabili. De aceea ar fi bine să etalați o veioză sau o vază de culoare roșie în colțul faimei, respectiv în Sud-ul biroului, camerei de zi. Acest lucru vă va ajuta să câştigaţi o bună reputație și să atrageți mai mult respect din partea celor din anturaj.

2. BUDDHA VESEL, zeul care face haz de necaz. O figură foarte cunoscută în Feng Shui este Buddha vesel, zeul prosperității, care poartă o desagă în care culege ghinionul din lume, iar în schimb oferă oportunități, bogății. Așezați o statuetă cu Buddha vesel în colțul de Nord-Est al casei, pentru a stimula norocul de avere.

3. CLOPOŢEII DE VÂNT. Este foarte util să agăţaţi clopoţei de vânt în Vestul livingului sau al biroului, pentru a trezi la viață energia creativității. Astfel, veți reuși să faceți planuri de succes, iar reușitele nu vor întârzia să apară.

4. TATUAJ CU DRAGON. Pentru cei mai curajoși dintre noi am putea recomanda să-și facă un tatuaj cu un dragon pe braţul drept, pentru a atrage mai multă încredere în puterile proprii. În acest caz, ideal ar fi să optați pentru un dragon care vă creează o stare de echilibru și armonie.

5. ECHILIBRU yin-yang. Profitaţi de energiile feminității care se acumulezază în colțul de Sud-Vest și de cele ale masculinității, care pot fi activate în colțul de Nord-Vest din dormitor, pentru a menține echilibrul în viața amoroasă. Simbolul dublei fericiri ar fi cel mai potrivit de etalat în unul dintre aceste colțuri, pentru a beneficia de noroc în dragoste.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
632
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.