Destinul banilor. Vezi ce spune Cifra Avuției despre destinul tău financiar!

15.IUNIE.2019
Destinul banilor. Vezi ce spune Cifra Avuției despre destinul tău financiar!

Categorie: Numerologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele persoane au norocul de a face bani din orice întreprind, în timp ce altele, oricât de mult ar munci, nu reușesc să ajungă la satisfacția financiară mult dorită.

Capacitatea de a strânge avuții poate fi dezvăluită de ziua nașterii. Calculul este simplu – redu la o singură cifră dacă ziua în care te-ai născut are două cifre, adunându-le, iar apoi adaugă cifra 1 și adună iarăși până ajungi la o cifră. E mai simplu decât pare. De exemplu, dacă te-ai născut într-o zi de 9, atunci calculul va fi: 9+1=10, iar 1+0=1 (astfel, cifra ta va fi 1).

Apoi, dacă te-ai născut într-o zi de 29, atunci ai mai întâi 2+9=11, 1+1=2, iar la aceasta adaugi cifra 1, astfel: 2+1=3 (astfel, cifra ta va fi 3). Acum, citește mai jos ce înseamnă această cifră pentru tine!

Loading...

Cifra 1 este a persoanelor care au capacitatea de a strânge bani prin forțele proprii, deoarece acest număr atrage avuțiile ca un magnet. Cu toate acestea, pentru tine, banii nu scopul vieții, ci doar modul de a-ți îndeplini visurile.

Cifra 2 indică persoanele cu cel mai mare ghinion la bani. Pe de o parte, îți dorești să te îmbogățești și ai abilitățile necesare, dar pe de altă parte, ești înconjurat de neglijență, ghinion și neșansa de a pierde la un moment dat ceea ce ai strâns. Pentru a-ți schimba norocul, trebuie să îți găsești cumpătarea interioară și echilibrul.

Cifra 3 este aducătoare de noroc financiar. Poți scoate bani și din piatră seacă, dar în același timp ai o abilitate aparte de a-i și cheltui. Principiul tău este că banii sunt făcuți să circule.

Cifra 4 este a persoanelor orgolioase, pentru care banii nu vin din surse spectaculoase, dintr-un noroc suprapământesc. Avuția poate fi agonisită prin muncă multă, perseverență, ambiție și voință de fier, trăsături pe care le ai din plin.

Cifra 5 este una dintre cele mai bune pentru statutul financiar, iar norocul se ține scai încă de la vârste fragede. Rareori ai lipsuri financiare majore.

Cifra 6 indică persoanele pentru care banii nu aduc fericirea. Nu îți dorești să ajungi multimilionară, pentru că banii sunt pentru tine doar un mod de a-ți satisface nevoile de bază.

Cifra 7 atrage multe provocări de ordin material și riscuri asumate în cunoștință de cauză. Ar fi bine pentru sănătatea ta fizică și psihică să eviți pe cât posibil aventurile financiare care ajung la extreme.

Cifra 8 aduce atât câștiguri colosale, cât și pierderi la fel de mari. Investești mult pentru a duce viața extravagantă pe care ți-o dorești și ai un talent aparte de a face bani. Adu-ți aminte să te bucuri și de lucrurile mici din viață, cum ar fi oamenii frumoși din jurul tău sau un răsărit de soare.

Cifra 9 este a persoanelor pentru care câștigurile financiare vin fără prea mare dificultate. La fel de ușor este și să fie pierduți banii aceștia. Învață să profiți mai mult de ocaziile care se ivesc și să amplifici ceea ce ai.

Vă dorim prosperitate!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Are un farmec aparte de a se răni singură, lucru care surprinde pe toată lumea
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.