Tainele culorilor: cum să te bucuri de influența lor pozitivă

06.IUNIE.2019
Tainele culorilor: cum să te bucuri de influența lor pozitivă

Categorie: Feng Shui Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Folosind culorile potrivite, putem să ne sporim starea de relaxare, optimismul, curajul, pasiunea și energia. Află care este rolul culorilor în viața noastră!

Portocaliul este ideal pentru momentele în care ai nevoie de un plus de energie, de voie bună sau să atragi atenția asupra ta. Te ajută să îți pui în evidență firea deschisă și optimistă, să înveți mai ușor, să reții mai repede informațiile, să dai randament maxim la examene sau competiții sportive. Este de evitat dacă ții o cură de slăbire.

Galbenul stimulează memoria și capacitatea de concentrare. Când porți această culoare, ai mai multă încredere în forțele proprii și nu mai simți tensiunea la cote ridicate. Cu toate acestea, dacă este folosită în exces, devine obositoare și iritantă.

Loading...

Majoritatea culturilor asociază roșul cu senzualitatea și pasiunea. Această culoare crește nivelul de adrenalină, sporește tonusul și curajul. În același timp însă, incită la agresivitate, așa că nu este indicat pentru persoanele irascibile sau care au hipertensiune arterială. De asemenea, nu trebuie să fie folosită în dormitor, deoarece cauzează insomnii.

Culoare a feminității și frumuseții, rozul este folosit încă din perioada maternității pentru fetițe. Din punct de vedere psihologic, rozul induce starea de calm, inclusiv în cazul persoanelor cărora le este greu să își stăpănească nervozitatea. În plus, sporește armonia în relație și romantismnul. Optează pentru roz pal în colorarea pereților din dormitor sau pentru lenjeria de pat.

Simbol al regenerării, al tinereții și al vieții, verdele are efect calmant, relaxant și ajută însănătoșirea, așa că este ideal pentru dormitor.

Albastrul sporește starea de meditație, visare și creativitatea. Pe de altă parte, dacă vrei să slăbești, ar fi bine să optezi pentru farfurii albastre, deoarece țin pofta de mâncare sub control.

Violetul este asociat cu extravaganța și luxul, dar și cu spiritualitatea. Simbolizează prosperitatea și pasiunea, pe de o parte, și misterul, speranța și magia, pe de altă parte.

Albul simbolizeză inocența, pacea și puritatea. Acesta aduce starea de liniște, atrage energia pozitivă și este ideal pentru persoanele anxioase.

Negrul este culoarea (sau, mai bine spus, non-culoarea) eleganței și a sobrietății. Pe de altă parte, deoarece este asociat și cu doliul, poate cauza tristețe, depresie sau agresivitate.

Culorile care ne înconjoară acasă și la serviciu influențează energiile din viața noastră. Alege-le cu mare atenție!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.