Dușmanul adevărat al unei siluete de invidiat pentru fiecare zodie

13.SEPTEMBRIE.2018
Dușmanul adevărat al unei siluete de invidiat pentru fiecare zodie

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Cea mai bună dietă în funcţie de zodia ta. Alimentele de care trebuie să te ferești pentru o siluetă de invidiat. Vi s-a întâmplat vreodată să țineți o

dietă pas cu pas, să o respectați ca literă de lege și totuși să nu vedeți niciun efect? Cred că oricine a pățit asta cel puțin o dată în viață.. Mai rău e dacă nu funcționează o dietă, parcă dispare și dorința de a respecta o alta. V-ați gândit că poate astrele sunt de vină și că dieta nu a fost în concordanță cu personalitatea și trăsăturile caracteristice?

Berbec – Nevoia de acțiune continuă te face te face unul dintre cei mai mari băutori de orice fel de cafea care îți cade în mână. Deși consumată cu moderație, cafeaua aduce numeroase beneficii asupra sănătății, în cantități mari devine opusul și chiar duce la îngrășare. La fel, evită mâncarea fast food.

Loading...

Taur – Chiar dacă ești un adevărat gurmand și știi să apreciezi o mâncare bună, nu prea reușești să te oprești la timp... Încearcă farfuriile mai mici și negre, limitează pofta de mâncare. De asemenea, poți înlocui dulciurile cu fructe.

Gemeni – Adevărați iubitori de socializare, nativii Gemeni nu pot refuza o invitație în oraș. Astfel, ajung să consume destul de multă cafea și alte băuturi alcoolice sau nonalcoolice. Oricare dintre acestea este o amenințare gravă pentru corpul lor.

Rac – Înainte de a începe o dietă, ar fi bine să descoperi și să rezolvi legătura emoțională cu alimentele. Încearcă să scapi de stres și să te îngrijorezi mai puțin. Ceaiul de ghimbir ar putea fi pe placul vostru și vă poate ajuta în lupta cu kilogramele.

Leu – Nu vom spune nimic despre moderație, pentru că în mod clar vei refuza din start ideea. Știm că îți place mâncarea bună, sofiticată, alături de un pahar de vin roșu. Încearcă totuși și diversele tipuri de salată, pentru a o descoperi pe care să se încadreze în dietă.

Fecioară – Ești una dintre puținele persoane care se poate ține de o dietă strictă și care chiar o preferă în detrimentul celor simple. Chiar dacă ai tendința de a mânca produse eco, cereale integrale, fructe și legume, ai grijă la plăcerea ta de a consuma și alimente grase, prăjite.

Balanță – Ești genul de om care-și menține mesele echilibrate - mic dejun bogat în proteine, prânz din carne și legume și cina ușoară. Grijă mare însă la ciocolată, aceasta fiind micul tău păcat care te ține departe de silueta la care visezi.

Scorpion – Pasionat de mâncare, ai obiceiul să faci cele mai interesante combinații de alimente, care deși sunt delicioase, pot fi și adevărate bombe calorice. Ar fi bine să eviți alimentele grase și aportul de zaharuri.

Săgetător – Ești dispus să experimentezi viața la maxim (deci și diversele bucătării ale lumii). Moderarea este cheia! Poți să mănânci cât vrei, atât timp cât ții cont de cantitate. Încercați și alimentele cu aport mai mic de calorii.

Capricorn – Extrem de organizat în orice domeniu, nu poți fi altfel când vine vorba de mesele zilnice. Ai totul calculat în avans. Bine, aproape totul... Sarea este o mare problemă pentru tine, așa că încearcă să o consumi în cantități mai mici.

Vărsător – Cu greu ai putea ține o dietă. Pur și simplu, regulile și pașii stricți nu sunt pentru tine. Două lucruri ai de evitat pentru silueta și sănătatea ta – alimentele cu drojdie și obiceiul de a mânca noaptea.

Pești – Nu ești un mare iubitor de mâncare, dar ca urmare a laturii tale visătoare, ai tendința de a consuma alcool. Nu este ceva rău, dacă nu depășești limita de 120 calorii/ zi (cantitatea de mililitri diferă în funcție de băutură).

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.