Horoscopul satisfacției: Afrodiziacele perfecte pentru zodiile de Pământ

22.IANUARIE.2020
Horoscopul satisfacției: Afrodiziacele perfecte pentru zodiile de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pexels.com

Dorința semnelor zodiacale de Pământ este ușor de stârnit cu aceste trucuri simple! Vezi care sunt secretele nativilor Taur, Fecioară și Capricorn.

Semnele de Pământ sunt firi echilibrate, stabile, responsabile și raționale. Pun accentul pe bunăstarea familiei, pe confortul material și statul social și sunt capabile să renunțe la orice pentru aceste țeluri. Uneori, uită să se bucure de plăcerile vieții, chiar și de o partidă bună cu partenerul de viață.

Deși este senzual și grijuliu, Taurul poate fi uneori greu de activat în pat, mai ales dacă este îngrijorat cu o problemă de serviciu. Puțină nucșoară pisată presărată peste piureul de cartofi ori peste sote-ul de morcovi face adevărate minuni în cazul său, transformandu-l într-o love machine. La fel de eficient este și avocado-ul.

Fecioara este timidă în general, dar nu se poate spune același lucru și despre atitudinea sa în dormitor. Adoră să fie la curent cu toate noutățile și mai ales să le pună în practică. Nu refuză aproape nimic, dar i se poate întâmpla până și ei să nu fie în formă uneori. În astfel de cazuri, ciocolata nu dă niciodată greș.

Capricornul cade deseori pradă grijilor de la serviciu și dorinței de a asigura familiei stabilitatea financiară, uitând de capitolul amoros. O cină romantică, eventual gătită și servită în intimitatea casei, și o sticlă cu vin roșu de calitate îi stârnește toate dorințele de care este capabil, iar noaptea va fi cu siguranță una de neuitat.

Surprinde-ți mereu jumătatea în pat!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.