Poţi avea încredere totală în ei – sunt cei mai sinceri bărbaţi ai zodiacului

20.FEBRUARIE.2019
Poţi avea încredere totală în ei – sunt cei mai sinceri bărbaţi ai zodiacului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ei sunt bărbații care nu mint din plăcere ori din nevoia constantă de confirmare, ci sunt sinceri și te poți baza pe ei și pe cuvintele lor. Poate nu sunt

cei mai senzuali, cei mai atrăgători sau cei mai romantici bărbați, dar cu siguranță au un magnetism aparte și sunt de dorit. Aceștia sunt bărbații pentru care sinceritatea în relație este un must have. Bărbatul Fecioară este devotat atunci când este într-un cuplu bazat pe dragoste. Nu este adeptul surprizelor ori al provocărilor, își respectă mereu cuvântul dat și este atent la nevoile persoanelor apropiate.

Are nevoie constantă de stabilitate, așa că face totul ca să o aibă. Bărbatul Fecioară ste inteligent emoțional, pragmatic și poate oferi sprijin moral și sentimental femeii de lângă el. Cu siguranță, putem spune că el este visul oricărei femei care își dorește o relație de cuplu liniștită, fără tumult amoros și picanterii.

Loading...

Cunoscut pentru capacitatea sa de a munci, bărbatul Capricorn este extrem de responsabil atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Este genul de persoană pe care știi că te poți baza oricând și care privește cu detașare provocările și problemele, pentru că știe că poate să le depășească. De asemenea, bărbatul Capricorn este realist, dedicat în relație și adoră să îi protejeze pe cei dragi. Multe femei și-ar dori astfel de bărbați alături.

Bărbatul Rac face parte din categoria băieților buni, care își oferă sufletul pe tavă, ca să nu mai spunem și de romantismul lui nativ. Nu este egoist, ci preferă să îi pună pe primul loc în viața sa pe cei pe care îi iubește. De altfel, iubita unui Rac este o adevărată regină pentru el. Oferă încredere, sprijin necondiționat și este un familist convins. Alături de el, se poate construi ușor un cămin de vis.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.