Transport gratuit peste 199 lei

Poţi avea încredere totală în ei – sunt cei mai sinceri bărbaţi ai zodiacului

Poţi avea încredere totală în ei – sunt cei mai sinceri bărbaţi ai zodiacului

Ei sunt bărbații care nu mint din plăcere ori din nevoia constantă de confirmare, ci sunt sinceri și te poți baza pe ei și pe cuvintele lor. Poate nu sunt

cei mai senzuali, cei mai atrăgători sau cei mai romantici bărbați, dar cu siguranță au un magnetism aparte și sunt de dorit. Aceștia sunt bărbații pentru care sinceritatea în relație este un must have. Bărbatul Fecioară este devotat atunci când este într-un cuplu bazat pe dragoste. Nu este adeptul surprizelor ori al provocărilor, își respectă mereu cuvântul dat și este atent la nevoile persoanelor apropiate.

Are nevoie constantă de stabilitate, așa că face totul ca să o aibă. Bărbatul Fecioară ste inteligent emoțional, pragmatic și poate oferi sprijin moral și sentimental femeii de lângă el. Cu siguranță, putem spune că el este visul oricărei femei care își dorește o relație de cuplu liniștită, fără tumult amoros și picanterii.

Cunoscut pentru capacitatea sa de a munci, bărbatul Capricorn este extrem de responsabil atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Este genul de persoană pe care știi că te poți baza oricând și care privește cu detașare provocările și problemele, pentru că știe că poate să le depășească. De asemenea, bărbatul Capricorn este realist, dedicat în relație și adoră să îi protejeze pe cei dragi. Multe femei și-ar dori astfel de bărbați alături.

Bărbatul Rac face parte din categoria băieților buni, care își oferă sufletul pe tavă, ca să nu mai spunem și de romantismul lui nativ. Nu este egoist, ci preferă să îi pună pe primul loc în viața sa pe cei pe care îi iubește. De altfel, iubita unui Rac este o adevărată regină pentru el. Oferă încredere, sprijin necondiționat și este un familist convins. Alături de el, se poate construi ușor un cămin de vis.

Viziteaza magazinul online