Cum îți dai seama că zodiile de PĂMÂNT și-au întâlnit sufletul pereche

29.MAI.2019
Cum îți dai seama că zodiile de PĂMÂNT și-au întâlnit sufletul pereche

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare dintre noi avem nevoie de cineva care să ne accepte așa cum suntem, să ne valorifice calitățile și să ne sprijine să fim mai buni. Un Taur tipic

este teritorial și puțin gelos. Pune accentul pe ceea ce își dorește și este capabil să facă orice pentru a-și atinge obiectivul propus.

În plus, nu prea știe să ofere spațiu persoanei apropiate. Cu toate acestea, atunci când un Taur își întâlnește sufletul pereche, va învăța să îi acorde libertatea de care are nevoie. Va fi atras de o persoană sigură pe sine, extrem de curajoasă și de hotărâtă.

Stresul și anxietatea nativului din Fecioară sunt constante în viața sa, cauzate de oamenii care l-au dezamăgit în trecut și de greutățile prin care a trecut. Totul se schimbă atunci când își întâlnește perechea la care a visat mereu, iar relația sa va fi atât de stabilă încât toate grijile și stresul se vor topi.

Loading...

Are nevoie de o persoană care să îi demonteze cu multe argumente fiecare grijă și care să o ajute să se bucure de viață. Mulți oameni nu-i înțeleg pe nativii din Capricorn, cu plăcerea lor de a munci, cu seriozitatea caracteristică, presărată cu momente total excentrice.

Când își întâlnesc sufletul pereche, nu mai simt nevoia să le facă altora pe plac și să se iubească pentru unicitatea lor. Au nevoie de cineva care să le împărtășească dorința de avansare pe scara socială, de a munci cu drag și de a se distra cu aceeași pasiune.

Sam Keen spunea că „Nu ajungi la dragoste găsind pe cineva perfect, ci văzând o persoană imperfectă ca fiind perfectă.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.