Transport gratuit peste 199 lei

Zodiile și ghinionul – top cele mai mari greutăți prin care treci de-a lungul vieții

Zodiile și ghinionul – top cele mai mari greutăți prin care treci de-a lungul vieții

Fiecare zodie trebuie sa ducă în spate o greutate. Dar care povară este cea mai grea?. Cu toții ne lovim de momente grele în viață, dar parcă unii suntem

urmăriți de ghinion la fiecare pas. Iată cum stai la acest capitol în funcție de zodie. Berbecii nu sunt ocoliți de ghinion, dar fac față problemelor cu mult curaj. Au parte de multe accidente – fie că se rănesc, fie că se strică tocmai acel ceva de care au nevoie în acel moment. Taurii se tem cel mai tare de momentul în care nu își pot permite financiar ceea ce își doresc.

Din păcate, ghinionul nativilor Taur ține tocmai de acest sector al vieții – sectorul bani, pe care îi pot pierde ușor.

Gemenii nu scapă de ghinion, cu tot optimismul lor nativ. Deși au multe oportunități, nu se pot bucura de ele, pentru că le scapă deseori printre degete.

Racul are mult de suferit din cauza firii sale sensibile. Are ghinion în plan sentimental, cu atât mai mult cu cât se învinovățește pentru fiecare eșec în familie.

Leii nu se pot plânge că le lipsește norocul în viață, însă nici ghinionul nu e nelipsit. De multe ori, e vina lor, pentru că nu știu să fie precauți.

Fecioarele sunt unele dintre cele mai ghinioniste persoane. Deși sunt inteligente și pragmatice, ratează oportunități pe ultima sută de metri. Nu este sferă a vieții în care să nu fi apărut probleme.

Balanța aare de suferit pe plan sentimental, de cele mai multe ori. Uneori este prea pretențioasă, alteori se îndrăgostește de cine nu trebuie.

Scorpionul consideră că norocul și-l face omul, așa că oricât de greu i-ar fi la un moment dat, nu dă vina pe nimic și nimeni, ci doar caută soluții. Singurul capitol la care stă mai prost este cel al prietenilor.

Săgetătorii par a nu avea nicio problemă de-a lungul vieții, dar au și ei parte de doza lor ghinion. Când le este mai bine, apare și câte o problemă – se îmbolnăvește cineva drag, pierde din punct de vedere financiar, li se strică mașina.

Capricornul are ghinion profesional ca nicio altă zodie din zodiac. Oricât de mult muncește, niciodată nu simte că este pe deplin mulțumit de rezultate și de aprecierea șefilor.

Vărsătorii nu au cine știe ce ghinion, pentru că au o atitudine specială în acest sens. Ceea ce mulți dintre noi numim ghinion, pentru ei sunt doar întâmplări ce se petrec zilnic.

Peștii trec greu peste orice problemă, oricât de mică ar părea pentru alții. Sunt genul de oameni care pierd ușor bani, orice își cumpără se dovedește o investiție proastă.

Viziteaza magazinul online