Zodiile și ghinionul – top cele mai mari greutăți prin care treci de-a lungul vieții

03.IANUARIE.2019
Zodiile și ghinionul – top cele mai mari greutăți prin care treci de-a lungul vieții
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Fiecare zodie trebuie sa ducă în spate o greutate. Dar care povară este cea mai grea?. Cu toții ne lovim de momente grele în viață, dar parcă unii suntem

urmăriți de ghinion la fiecare pas. Iată cum stai la acest capitol în funcție de zodie. Berbecii nu sunt ocoliți de ghinion, dar fac față problemelor cu mult curaj. Au parte de multe accidente – fie că se rănesc, fie că se strică tocmai acel ceva de care au nevoie în acel moment. Taurii se tem cel mai tare de momentul în care nu își pot permite financiar ceea ce își doresc.

Din păcate, ghinionul nativilor Taur ține tocmai de acest sector al vieții – sectorul bani, pe care îi pot pierde ușor.

Loading...

Gemenii nu scapă de ghinion, cu tot optimismul lor nativ. Deși au multe oportunități, nu se pot bucura de ele, pentru că le scapă deseori printre degete.

Racul are mult de suferit din cauza firii sale sensibile. Are ghinion în plan sentimental, cu atât mai mult cu cât se învinovățește pentru fiecare eșec în familie.

Leii nu se pot plânge că le lipsește norocul în viață, însă nici ghinionul nu e nelipsit. De multe ori, e vina lor, pentru că nu știu să fie precauți.

Fecioarele sunt unele dintre cele mai ghinioniste persoane. Deși sunt inteligente și pragmatice, ratează oportunități pe ultima sută de metri. Nu este sferă a vieții în care să nu fi apărut probleme.

Balanța aare de suferit pe plan sentimental, de cele mai multe ori. Uneori este prea pretențioasă, alteori se îndrăgostește de cine nu trebuie.

Scorpionul consideră că norocul și-l face omul, așa că oricât de greu i-ar fi la un moment dat, nu dă vina pe nimic și nimeni, ci doar caută soluții. Singurul capitol la care stă mai prost este cel al prietenilor.

Săgetătorii par a nu avea nicio problemă de-a lungul vieții, dar au și ei parte de doza lor ghinion.  Când le este mai bine, apare și câte o problemă – se îmbolnăvește cineva drag, pierde din punct de vedere financiar, li se strică mașina.

Capricornul are ghinion profesional ca nicio altă zodie din zodiac. Oricât de mult muncește, niciodată nu simte că este pe deplin mulțumit de rezultate și de aprecierea șefilor.

Vărsătorii nu au cine știe ce ghinion, pentru că au o atitudine specială în acest sens. Ceea ce mulți dintre noi numim ghinion, pentru ei sunt doar întâmplări ce se petrec zilnic.

Peștii trec greu peste orice problemă, oricât de mică ar părea pentru alții. Sunt genul de oameni care pierd ușor bani, orice își cumpără se dovedește o investiție proastă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  12
VOTURI
8592
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.