Horoscop erotic – descoperă care sunt cele mai ascunse fetișuri ale zodiilor

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea

Cum ar fi să îți surprinzi persoana iubită punând în practică tehnici pentru împlinirea fetișului său

Fiecare dintre noi avem dorințe ascunse pentru împlinirea pasională. Poate uneori ne este greu să le exprimăm în cuvinte, dar ele există cu siguranță. Cum ar fi să îți surprinzi persoana iubită punând în practică tehnici pentru împlinirea fetișului său. Află cât de bine se potrivesc!

 

Berbecul - găsește plăcerea supremă în aventurile sălbatice, când „rupe patul”, în partidele de dragoste de dimineață, cele dure. Adoră trasul de păr și mirosul de mosc.

Taur – preferă experiențele senzoriale, punând accentul pe stimularea fiecărui simț. Adoră săruturi pasionale și interminabile, mângâieri, mai ales în zona gâtului.

Gemeni – acest nativ este pe ritmul „fast and furious”. Astfel, adoră partidele rapide de dragoste, pasionale, dar și mâinile îndemânatice și jucăriile erotice.

Racul – are o adevărată pasiune pentru sâni; adoră să se joace cu sfârcurile, dar și ca partenerul de cuplu să le dea atenție alor sale. Are imaginație bogată, îi plac jocurile de rol și costumele din piele, ca și „activitățile” orale.

DE INTERES:

Leul – este tipul exhibiționistului; adoră să muște, să tragă de păr, să zgârâie, iar flierul este arma sa secretă. Adoră să își tachineze partenerii până ajung să se roage să primească acțiunea.

Fecioara – are tendințe sado-masochiste; este excitată de jocul de roluri, cătușe, cravate, măști. Alternează momentele când este dominatoare cu cele de supusă.

Balanța –  are o pasiune pentru fundul său, așa că are obiceiul să accepte orice implică și această parte a corpului – de la mângâieri până la palme și aici putem da frâu liber imaginației.

Scorpionul – duce amorul la extrem – în mașină, în apă, în public, sado-maso, legat de mâini ori la ochi etc. Pur și simplu îl excită misterul.

Săgetatorul – se dă în vânt după partidele cu multă adrenalină, cum sunt cele în public. Iubește jocurile pe dezbrăcate.

Capricornul – face totul pentru a fi la înălțime, indiferent de loc, de vârstă ori de preferințele partenerului.

Vărsătorul – este inovativ și în pat – trebuie să pună în practică orice apare nou în domeniu – online, la telefon dirty talking, jucării și jocuri erotice. Îi place rolul de starletă porno.

Pești – sunt fascinați de picioare: săruturile și mângâierile de la călcâi până la degete pur și simplu îi înnebunesc. Au tendița de a fi voyeuriști pătimași și și-ar dori să se filmeze în timpul acțiunii.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  5
VOTURI
3900
4.80
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: DRAGOSTE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.