Horoscop amoros– descoperă care sunt cele mai ascunse fetișuri ale zodiilor

13.DECEMBRIE.2018
Horoscop amoros– descoperă care sunt cele mai ascunse fetișuri ale zodiilor

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Fiecare dintre noi avem dorințe ascunse pentru împlinirea pasională. Poate uneori ne este greu să le exprimăm în cuvinte, dar ele există cu siguranță. Cum

ar fi să îți surprinzi persoana iubită punând în practică tehnici pentru împlinirea fetișului său. Află cât de bine se potrivesc! Berbecul - găsește plăcerea supremă în aventurile sălbatice, când „rupe patul”, în partidele de dragoste de dimineață, cele dure. Adoră trasul de păr și mirosul de mosc. Taur – preferă experiențele senzoriale, punând accentul pe stimularea fiecărui simț.

Nativul Taur doră săruturi pasionale și interminabile, mângâieri, mai ales în zona gâtului.

Gemeni – acest nativ este pe ritmul „fast and furious”. Astfel, adoră partidele rapide de dragoste, pasionale, dar și mâinile îndemânatice și jucăriile.

Loading...

Racul – are o adevărată pasiune pentru sâni; adoră să se joace cu sfârcurile, dar și ca partenerul de cuplu să le dea atenție alor sale. Are imaginație bogată, îi plac jocurile de rol și costumele din piele, ca și „activitățile” orale.

Leul – este tipul exhibiționistului; adoră să muște, să tragă de păr, să zgârâie, iar flierul este arma sa secretă. Adoră să își tachineze partenerii până ajung să se roage să primească acțiunea.

Fecioara – are tendințe sado-masochiste; este incitată de jocul de roluri, cătușe, cravate, măști. Alternează momentele când este dominatoare cu cele de supusă.

Balanța –  are o pasiune pentru fundul său, așa că are obiceiul să accepte orice implică și această parte a corpului – de la mângâieri până la palme și aici putem da frâu liber imaginației.

Scorpionul – duce amorul la extrem – în mașină, în apă, în public, sado-maso, legat de mâini ori la ochi etc. Pur și simplu îl incită misterul.

Săgetatorul – se dă în vânt după partidele cu multă adrenalină, cum sunt cele în public. Iubește jocurile pe dezbrăcate.

Capricornul – face totul pentru a fi la înălțime, indiferent de loc, de vârstă ori de preferințele partenerului.

Vărsătorul – este inovativ și în pat – trebuie să pună în practică orice apare nou în domeniu – online, la telefon dirty talking, jucării și jocuri. Îi place rolul de starletă porno.

Pești – sunt fascinați de picioare: săruturile și mângâierile de la călcâi până la degete pur și simplu îi înnebunesc. Au tendița de a fi voyeuriști pătimași și și-ar dori să se filmeze în timpul acțiunii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.