Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul iubirii: zodiile de Pământ în relații

Horoscopul iubirii: zodiile de Pământ în relații

Grijile și fricile sunt firești în orice relație, iar zodiile de Pământ nu fac excepție de la regulă. Vezi care este teama cea mai mare a Taurilor, Fecioarelor și Capricornilor.

Taurul ține extrem de mult la valorile sale, pe care și le-a stabilit în timp și trecând peste multe obstacole. Frica sa cea mai mare este că partenerul ar putea să rămână indiferent la acestea și că nu vor putea nici măcar discuta despre ele.

Frustrarea este cu atât mai mare pentru nativul Taur, cu cât el este conștient că nimeni nu înțelege ca el valorile, locurile și lucrurile.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Taur

Cea mai mare frică a Fecioarei este că vor fi rănite, dacă lasă garda jos, au încredere și își arată sentimentele. Apoi, contrar așteptărilor, acest nativ nu face față criticilor, chiar dacă el însuși este campion la capitolul feedback negativ.

Odată ce a simțit o nemulțumire la partener, grija că ar putea fi părăsită devine o constantă și scapă cu greu de ea. În aceste condiții, relația poate avea mult de suferit, chiar dacă este construită pe sentimente puternice.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Fecioara

Nevoia de control a nativului Capricorn este bine cunoscută și tocmai de aici vine și cea mai mare frică a lui – aceea de a-l pierde. Este sigură că atunci când nu mai este în control, relația se va destrăma.

Astfel, nu suportă spontaneitatea, ci preferă ceea ce știu deja, ceea ce a devenit rutină. Se ferește cât poate de relațiile tumultoase, chiar dacă uneori simte nevoia să iasă din tipare.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Capricorn

Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să discutați deschis cu partenerii de viață despre așteptările, nevoile, dorințele și temerile pe care le aveți!

Viziteaza magazinul online