Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Nimic nu ii poate opri – totul despre zodiile care obtin tot ce isi doresc

Nimic nu ii poate opri – totul despre zodiile care obtin tot ce isi doresc

Eșecurile sunt provocări/lecții de viață pentru aceste zodii care nu ar lăsa nimic să le stea în cale când își propun ceva. 5 nativi care pot rezolva orice problemă.

Berbecul este obsedat să fie mereu pe primul loc, iar încăpățânarea îl ajută să ajungă acolo unde își dorește. Acționează impulsiv, pentru că nu are răbdarea de a-și croi planuri de acțiune și chiar dacă greșește pe parcurs, îi este ușor să se adapteze.

Fecioara este genul de persoană care desparte firul în 4, apoi în 16 și tot așa, până cunoaște fiecare detaliu al problemei cu care se confruntă. Nu își găsește liniște până când nu reușește să ajungă acolo unde și-a propus, chiar dacă drumul este greu.

Leu este prea orgolios să renunțe și prea norocos ca să nu transforme un obstacol în oportunitate. Curajul și nevoia de a fi mereu în centru acțiunii îl determină să își stabilească obiective mărețe, pe care le transformă în realitate fără prea mare greutate.

Compatibilitate zodii

Taurul este cunoscut pentru încăpățânarea sa, ca și pentru plăcerea de a trăi în lux. Poate să își facă planuri detaliate pentru a realiza ce și-a propus, dar și să se țină de ele pas cu pas. Nu contează cât de mult are de așteptat, tot ce contează pentru el este să își împlinească scopul.

Capricornul visează la reușită profesională și la mari câștiguri materiale, așa că este dispus să muncească oricât de mult este nevoie și să facă sacrificiile necesare. Este perseverent și un foarte bun strateg.

„Sunt convins că ceea ce diferenţiază jumătatea antreprenorilor de succes de cei care nu au succes, este pur şi simplu, perseverenţa.” - Steve Jobs

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit