Horoscopul defectelor – cele mai mari defecte ale bărbaților de Pământ

07.APRILIE.2020
Horoscopul defectelor – cele mai mari defecte ale bărbaților de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pexels.com

Fiecare om are și calități și defecte! Doar recunoașterea celor din urmă determină dezvoltarea personală. Iată cum stau la acest capitol nativii de Pământ!

Bărbatul Taur este cunoscut pentru încăpățânarea sa excesivă. Puține persoane au răbdarea necesară pentru a face față unui astfel de comportament. Este materialist, uneori zgârcit chiar și cu cei pe care îi iubește, invidios și egocentrist.

În loc de a acționa, alege să se plângă de neajunsurile sale și de a aștepta să îi rezolve altcineva problemele. Nu trebuie să uităm de incapacitatea de a se ține departe de tentații și că ajunge să calce strâmb în relație.

Obsesia pentru perfecțiune este defectul suprem al bărbatului Fecioară. Niciodată nu este mulțumit de ceea ce a realizat. În plus, are așteptări prea mari are și de la cei apropiați, pe care îi critică deseori, din dorința de a-i ajuta să se autodepășească.

Din păcate, nu își spune direct intențiile și sentimentele, așa că toate criticile par a fi din răutate. Poate apela la minciună dacă are ceva de câștigat. Este egoist și suspiciunios.

În cazul bărbatului Capricorn defectele cele mai mari sunt cinismul și nevoia de croi scenarii bazate pe suspiciuni. Vrea să fie mereu cel mai bun și nu îl interesează ce trebuie să facă sau cine are de suferit în drumul său spre succes. Este dependent de părerea celor din jur, dar și ironic, pentru că nu ar recunoaște pentru nimic în lume că are nevoie de cineva.

„Dacă n-am avea deloc defecte, n-am simți atâta plăcere observându-le la alții.” (Paul Scarron)

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.