Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul defectelor – cele mai mari defecte ale bărbaților de Pământ

Horoscopul defectelor – cele mai mari defecte ale bărbaților de Pământ

Fiecare om are și calități și defecte! Doar recunoașterea celor din urmă determină dezvoltarea personală. Iată cum stau la acest capitol nativii de Pământ!

Bărbatul Taur este cunoscut pentru încăpățânarea sa excesivă. Puține persoane au răbdarea necesară pentru a face față unui astfel de comportament. Este materialist, uneori zgârcit chiar și cu cei pe care îi iubește, invidios și egocentrist.

În loc de a acționa, alege să se plângă de neajunsurile sale și de a aștepta să îi rezolve altcineva problemele. Nu trebuie să uităm de incapacitatea de a se ține departe de tentații și că ajunge să calce strâmb în relație.

Afla mai multe despre zodia Taur

Obsesia pentru perfecțiune este defectul suprem al bărbatului Fecioară. Niciodată nu este mulțumit de ceea ce a realizat. În plus, are așteptări prea mari are și de la cei apropiați, pe care îi critică deseori, din dorința de a-i ajuta să se autodepășească.

Din păcate, nu își spune direct intențiile și sentimentele, așa că toate criticile par a fi din răutate. Poate apela la minciună dacă are ceva de câștigat. Este egoist și suspiciunios.

Afla mai multe despre zodia Fecioara

În cazul bărbatului Capricorn defectele cele mai mari sunt cinismul și nevoia de croi scenarii bazate pe suspiciuni. Vrea să fie mereu cel mai bun și nu îl interesează ce trebuie să facă sau cine are de suferit în drumul său spre succes.

Este dependent de părerea celor din jur, dar și ironic, pentru că nu ar recunoaște pentru nimic în lume că are nevoie de cineva.

Afla mai multe despre zodia Capricorn

„Dacă n-am avea deloc defecte, n-am simți atâta plăcere observându-le la alții.” (Paul Scarron)

Viziteaza magazinul online