Cum se fac banii. La ce trebuie să fii atent când ai un partener de afaceri

10.DECEMBRIE.2018
Cum se fac banii. La ce trebuie să fii atent când ai un partener de afaceri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:indianhinduastrologer.com

„Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun cât de bine ne vom înţelege, dacă vei dori să facem o afacere împreună”. Ar fi bine ca nu care cumva să uităm

de acest sfat când vom pleca la drum cu un nou partener de business. Asta dacă vrem să facem bani frumoşi, să nu avem bătăi de cap şi să socotim mulţi ani împreună profitul. Altfel nu va fi bine şi vom pierde şi timp, şi nervi, şi încredere şi multe altele. Ei, şi pentru că afacerea bună se vede şi din zodia partenerului, noi vă spunem că: Berbecii sunt încăpăţânaţi, cred în ideile lor şi nu suportă criticile celor din jur.

Pornesc cu entuziasm, dar se opresc la fel de repede dacă nu sunt motivaţi. Aşadar, dacă aveţi un astfel de partener, aveţi grijă să-l ţineţi mereu în priză.

Loading...

Nativilor Taur le plac banii mult, le plac câştigurile, dar nu prea ţin cont de sfaturile celor din jur, merg pe strategiile proprii. Muncesc bine, chiar dacă se urnesc greu.

Gemenilor le place viteza. Fac lucrurile bine, se agită mereu, se plictisesc repede şi se supără dacă sunt acuzaţi pe nedrept. Ca lideri sunt destul de duri, aşa că aveţi grijă, ei nu fac de două ori acelaşi reproş. Nu merge şi gata, trag obloanele!

Nativii Rac sunt strângători. Învaţă repede, ştiu să folosească informaţiile în scop propriu. Par tăcuţi, dar aveţi grijă că pe interior clocotesc şi nu este bine să dea în foc!

DE INTERES: Zodiac european

Leilor le place faima. Sunt parteneri de încredere, muncesc mult şi bine, sunt creativi. Le plac laudele, aşa că nu ezitaţi să le spuneţi ori de câte ori aveți ocazia că au făcut lucrurile bune. Grijă mare la critici!

Fecioarele sunt muncitoare, organizate, analitice. Nu le place să iasă în faţă şi pot fi desăvârşite în rolul viorii a doua. Firi sensibile, nativii Fecioară preferă să facă multe lucruri pe cont propriu ca să evite criticile altora. În schimb, se abţin cu greu în a-i înţepa pe alţii.

Balanţa ştie să facă bani, poate şi pentru că este guvernată de Venus, planeta banilor. Le plac lucrurile armonioase, aşa că merită să faceţi un business în domeniul frumuseţii, sănătăţii ori divertismentului.

Scorpionii ţin de lumea ascunsă. Detectivi perfecţi, vor şti mereu dacă umblaţi cu cioara vopsită. Le place să conducă, să aibă mereu puterea. Şi le plac mult şi banii, uneori fiind de-a dreptul avari!

Săgetătorii sunt atraşi de cunoaştere, de călătorii. Dacă vreţi să faceţi o afacere cu un Săgetător, atunci alegeţi una peste hotare. Sigur veţi avea succes.

Capricornii sunt contabilii zodiacului. Socotesc atent fiecare leu, măsoară de o mie de ori înainte de a tăia o dată. Au spirit de lider şi cu greu acceptă sfaturi. Şef sau deloc, cam asta e treaba cu nativii din zodia Capricorn.

Vărsătorii merg bine cu domeniul ezotericului. Guvernaţi de Uranus, sunt psihologii zodiacului. Te simt, nu ai cum să-i minţi. Sunt duri dacă nu le respecţi punctul de vedere, aşa că aveţi grijă la parteneriat.

Nativii Pești sunt foarte intuitivi. Merg mereu pe al şaselea simţ. Par haotici, dar în lumea lor sunt foarte organizaţi. Sensibili, li se potriveşte bine domeniul artistic. Grijă mare la ceea ce spun şi uneori la cât mai reţin din ceea ce spun!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.