Îl iubești sau doar îl dorești? 3 semne că e mai multă dorință decât iubire

16.APRILIE.2019
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Atracția fizică este primul pas spre iubire, dar uneori nu se ajunge la nivelul următor. Iată care sunt semnele că ceea ce simți este dorință, dar și

iubire. Se întâmplă deseori să confundăm iubirea cu atracția fizică, obișnuința, dependența ori nevoia de a umple un gol. De cele mai multe ori, astfel de relații se încheie dezastruos, cu tensiune și nefericire. Iată care sunt semnele unei relații bazate pe dorință mai mult decât pe iubire. 1. Viața voastră împreună esta presărată cu atât de multe drame, încât stabilitatea nu mai are loc.

O relație bazată pe dragoste înseamnă comunicare de calitate și dăruire reciprocă, ambele aducând stabilitate. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească pasiunea, dar aceasta este întreținută de primele două componente. Pasiunea este ca un foc, dar în momentul în care nu este ajutat de comunicare și dăruire, devine mistuitor pentru ambii parteneri.

Loading...

2. Ești atrasă mai mult de aspectul fizic al partenerului tău

Dorința este extrem de importantă în cuplu, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie mereu pe primul loc. Ar trebui să te gândești cât mai continuați relația dacă după partidele amoroase nu simțiți nevoia să vă cuibăriți unul în brațele celuilalt, ci fiecare se transformă în stane de gheață.

3. Iubirea voastră este condiționată

Oricât de des ai auzit asta, trebuie să o mai spunem o dată – iubirea adevărată nu este condiționată. La polul opus sunt atracția fizică și dependența de persoana de lângă tine. Gândește-te că imediat ce ai obținut ceea ce îți doreai, dorința începe să pălească în intensitate.

Cu siguranță o relație de cuplu bazată pe dorință este una intensă, pasională, dar din păcate nu este una de viitor. Pe cât de mare este dorința, pe atât de plină de dramă este despărțirea.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1540
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de
Zodiac chinezesc CAPRA, horoscop chinezesc 2019 Capra Bani
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.