Aplica

Îl iubești sau doar îl dorești? 3 semne că e mai multă dorință decât iubire

Îl iubești sau doar îl dorești? 3 semne că e mai multă dorință decât iubire

Atracția fizică este primul pas spre iubire, dar uneori nu se ajunge la nivelul următor. Iată care sunt semnele că ceea ce simți este dorință, dar și

iubire. Se întâmplă deseori să confundăm iubirea cu atracția fizică, obișnuința, dependența ori nevoia de a umple un gol. De cele mai multe ori, astfel de relații se încheie dezastruos, cu tensiune și nefericire. Iată care sunt semnele unei relații bazate pe dorință mai mult decât pe iubire. 1. Viața voastră împreună esta presărată cu atât de multe drame, încât stabilitatea nu mai are loc.

O relație bazată pe dragoste înseamnă comunicare de calitate și dăruire reciprocă, ambele aducând stabilitate. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească pasiunea, dar aceasta este întreținută de primele două componente. Pasiunea este ca un foc, dar în momentul în care nu este ajutat de comunicare și dăruire, devine mistuitor pentru ambii parteneri.

2. Ești atrasă mai mult de aspectul fizic al partenerului tău

Dorința este extrem de importantă în cuplu, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie mereu pe primul loc. Ar trebui să te gândești cât mai continuați relația dacă după partidele amoroase nu simțiți nevoia să vă cuibăriți unul în brațele celuilalt, ci fiecare se transformă în stane de gheață.

3. Iubirea voastră este condiționată

Oricât de des ai auzit asta, trebuie să o mai spunem o dată – iubirea adevărată nu este condiționată. La polul opus sunt atracția fizică și dependența de persoana de lângă tine. Gândește-te că imediat ce ai obținut ceea ce îți doreai, dorința începe să pălească în intensitate.

Cu siguranță o relație de cuplu bazată pe dorință este una intensă, pasională, dar din păcate nu este una de viitor. Pe cât de mare este dorința, pe atât de plină de dramă este despărțirea.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!