Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Obiecte feng shui decor pentru casă și remedii pentru a evita gelozia, infidelitatea

Obiecte feng shui decor pentru casă și remedii pentru a evita gelozia, infidelitatea

Remedii feng shui ca să scapi de gelozie, sentiment care aduce energie negativă, otrăvește sufletul. Obiectele de decor pot fi utilizate ca remedii feng shui împotriva infidelității

Gelozia este un sentiment chinuitor, provocat de bănuiala sau certitudinea dată de infidelitatea partenerului.

Oricare ar fi cauzele geloziei, cu ajutorul obiectelor decorative cu rol de remedii feng shui, aceasta poate fi prevenită.

1. Un bol cu apă sau o vază de culoare albastră sau neagră se pune în living sau în birou, în colțul afectat de energia infidelității, adică steaua zburătoare 7. Astfel, se evită eșecul în relații, scandaluri de infidelitate amoroasă.

2. O geodă din ametist se leagă de piciorul patului cu un șnur de culoare roșie, pentru a împiedica încălcarea credinței conjugale. Geoda mai poate fi așezată în colțul de Sud-Vest pentru a atrage statornicie în dragoste.

Best seller

3. O veioză, un măr din cristal de culoare roșie, sfere de cristal de cuarț roz sau o pernuță/vază de culoare roșie sau grena se pun în colțul afectat de energia agresivității, adică steaua zburătoare 3. În acest fel se elimină riscul de conflicte, gelozia și ura de natură emoțională și amoroasă.

4. În colțul de Sud-Vest se pun obiecte în pereche: pernuțe de culoare violet, grena sau roșie, statuetă cu lebede sau cu porumbei, pentru a elimina temerile de a nu-l pierde pe cel drag și a atrage o relație fericită.

Îți recomandăm

Atenție, pentru o relație de cuplu durabilă, scoateți toate oglinzile din dormitor.

Viziteaza magazinul online