Transport gratuit peste 199 lei

4 trucuri Feng Shui rapide și ușoare pentru a avea o căsnicie fericită

4 trucuri Feng Shui rapide și ușoare pentru a avea o căsnicie fericită

Dacă sunteți căsătoriți sau sunteți pe punctul de a vă căsători, atrageți norocul de partea voastră folosind aceste trucuri simple din înțelepciunea

Feng Shui. Există numeroase remedii Feng Shui pe care le puteți aplica pentru a vă îmbunătăți căsnicia. Iată care sunt 4 dintre cele mai ușor de pus în practică. 1. Decorați-vă casa cu fotografii în care sunteți împreună. Mai ales în dormitorul vostru trebuie să puneți fotografii cu voi doi și să evitați imaginile în care sunt alte persoane decât voi. Pe cât posibil, păstrați spațiul dvs. privat numai pentru dvs.

Amintiți-vă că dormitorul vostru ar trebui să reflecte doar relația voastră.

2. Faceți aproape zilnic curățenie în dormitor

În camera voastră nu ar trebui să existe aglomerație, în special lucruri care amintesc de relații anterioare sau de momente nefericite. De asemenea, trebuie evitate obiectele care sugerează un mediu întunecat, înfricoșător și singurătate. Optați pentru un decor luminos, ce vă transmite sentimentul de siguranță și dragoste, pentru a atrage energia pozitivă și a o bloca pe cea negativă.

3. Totul ar trebui să fie în perechi

Pe cât posibil, tot ce se află în camera voastră ar trebui să fie în perechi. De exemplu, dacă aveți o noptieră pe o parte a patului, puneți una și pe cealaltă parte a patului. Astfel, aduceți armonia și echilibrul în viața voastră.

4. Renunțați la oglinzi și televizor

Evitați oglinzile în dormitor, mai ales dacă sunt față în față cu patul vostru, deoarece atrag certuri, despărțiri și ispite. De asemenea, nici televizorul sau radioul nu sunt bune în interiorul dormitorului, deoarece distrag atenția de la viața de cuplu și nu vă lasă să vă mențineți o relație iubitoare, fericită și intimă.

Aceste trucuri, deși puține, asigură menținerea și chiar consolidarea unei relații de cuplu sănătoase și fericite. De asemenea, amintiți-vă întotdeauna că locuința voastră este reflexia vieții și căsniciei voastre.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online