4 trucuri Feng Shui rapide și ușoare pentru a avea o căsnicie fericită

02.MARTIE.2019
4 trucuri Feng Shui rapide și ușoare pentru a avea o căsnicie fericită

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Dacă sunteți căsătoriți sau sunteți pe punctul de a vă căsători, atrageți norocul de partea voastră folosind aceste trucuri simple din înțelepciunea

Feng Shui. Există numeroase remedii Feng Shui pe care le puteți aplica pentru a vă îmbunătăți căsnicia. Iată care sunt 4 dintre cele mai ușor de pus în practică. 1. Decorați-vă casa cu fotografii în care sunteți împreună. Mai ales în dormitorul vostru trebuie să puneți fotografii cu voi doi și să evitați imaginile în care sunt alte persoane decât voi. Pe cât posibil, păstrați spațiul dvs. privat numai pentru dvs.

Amintiți-vă că dormitorul vostru ar trebui să reflecte doar relația voastră.

2. Faceți aproape zilnic curățenie în dormitor

Loading...

În camera voastră nu ar trebui să existe aglomerație, în special lucruri care amintesc de relații anterioare sau de momente nefericite. De asemenea, trebuie evitate obiectele care sugerează un mediu întunecat, înfricoșător și singurătate. Optați pentru un decor luminos, ce vă transmite sentimentul de siguranță și dragoste, pentru a atrage energia pozitivă și a o bloca pe cea negativă.

3. Totul ar trebui să fie în perechi

Pe cât posibil, tot ce se află în camera voastră ar trebui să fie în perechi. De exemplu, dacă aveți o noptieră pe o parte a patului, puneți una și pe cealaltă parte a patului. Astfel, aduceți armonia și echilibrul în viața voastră.

4. Renunțați la oglinzi și televizor

Evitați oglinzile în dormitor, mai ales dacă sunt față în față cu patul vostru, deoarece atrag certuri, despărțiri și ispite. De asemenea, nici televizorul sau radioul nu sunt bune în interiorul dormitorului, deoarece distrag atenția de la viața de cuplu și nu vă lasă să vă mențineți o relație iubitoare, fericită și intimă.

Aceste trucuri, deși puține, asigură menținerea și chiar consolidarea unei relații de cuplu sănătoase și fericite. De asemenea, amintiți-vă întotdeauna că locuința voastră este reflexia vieții și căsniciei voastre.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.