Casele din harta destinului. Patru zodii care îți influențează cel mai mult destinul

22.MAI.2018
Casele din harta destinului. Patru zodii care îți influențează cel mai mult destinul

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:hackerearth.com

Ce zodii îți dictează destinul? Semnele din zodiacul chinezesc care vor conta cel mai mult în viața ta. Dacă până acum am știut că suntem influențați

doar de o singură zodie chinezească, în funcție de anul în care ne-am născut, iată că acum este momentul să cunoaștem mai multe despre noi. Așa cum în astrologia europeană contează ora și data nașterii, la fel stau lucrurile și în astrologia chineză. În realitate suntem influențați de patru zodii care apar în harta destinului nostru și au puterea de a ne dezvălui anumite secrete.

În funcție de ora și data nașterii, avem o hartă a destinului care reprezintă o diagramă formată din patru coloane corespunzătoare, de la stânga la dreapta, orei, zilei, lunii și anului în care ne-am născut. Fiecare coloană reprezintă o anumită casă, înfluențează un anumit domeniu de viață și este guvernată de una dintre cele 12 zodii chinezești. Dacă nu cunoaștem ora nașterii, înseamnă că nu putem dezvălui misterul din casa pe care aceasta o guvernează, însă tot vom avea 3 zodii care ne influențează viața.

Loading...

harta destin

De-a lungul vieții, aceste zodii nu se schimbă și continuă să ne marcheze destinul în adevăratul sens al cuvântului. Află care sunt cele patru zodii din harta destinului tău:

DE INTERES: Calcul coloanele destinului

Zodia din coloana AN guvernează viața socială, relațiile cu colegii de școală sau de muncă, relația cu cei mai în vârstă și este numită Casa bunicilor.

Zodia din coloana LUNA influențează afacerile, banii și este numită Casa banilor, a afacerilor.

Zodia din coloana ZI este cea mai importantă din toată harta destinului, ea guverrnează dragostea, viața de familie, reprezintă Casa căsătoriei, a relațiilor afective și de iubire.

Nu în ultimul rând, zodia din coloana ORA ne arată cum va fi sănătatea, ne influențează relația cu copiii și subalternii, fiind numită Casa copiilor.

Zodiile chinezești sunt împărțite în funcție de cele 5 elemente naturale: apă, foc, lemn, metal și pământ, după cum urmează:

Mistreț, Șobolan – zodii de apă, au o energie ce ne aduce idei inovative, senzualitate debordantă, vitalitate

Bivol, Dragon, Capră, Câine – zodii de pământ, au o energie care ne dă stabilitate, putere de muncă, încredere în sine

Șarpe, Cal – zodii de foc, care au o energie tumultoasă, ce ne amplifică șarmul personal, capacitatea de a socializa

Tigru, Iepure – zodii de lemn a căror energie ne activează voința de a reuși în viață, puterea de a trece peste orice obstacol

Maimuță, Cocoș - zodii de metal care au o energie ce sporește justețea, respectul, ne ajută să luăm mai ușor decizii în viață.

Este simplu de interpretat harta destinului, de exemplu, dacă Maimuța apare în stâlpul ZI, vom ști că în relațiile de dragoste punem accentul pe respectul reciproc, iar dacă Șobolanul apare în stâlpul LUNA, vom fi creativi și vom avea fler în afaceri etc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.