Vărsătorii născuți în anul Mistrețului, marii seducători ai Horoscopului

Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Ambițioși și puternici, Vărsătorii-Mistreț pot fi destul de incomozi, dar au un șarm irezistibil

Capriciile Vărsătorului-Mistreț pot fi trecute cu vederea, au un talent înăscut de a rezolva conflictele. Combinația Vărsător-Mistreț se referă la cei care sunt născuți în perioada 20 Ianuarie -18 Februarie, zodia Vărsător, în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

 

Personalitate:

Nativii Vărsător născuți în anii Mistrețului fiind o fire deschisă și comunicativă au tendința de a se amesteca în treburile altora și de a vorbi înainte de a gândi, ceea ce îi face uneori destul de incomozi pentru cei din jur. În afară de acest aspect, Vărsătorii-Mistreț dau mereu dovadă de sinceritate, ceea ce îi evidențiază în anturaj, chiar dacă sunt uneori lipsiți complet de tact.

Cei care sunt căsătoriți cu nativi Vărsător născuți într-un an de Mistreț trebuie să fie calmi și buni ascultători. În plus, acești nativi sunt seducători, dorinici de afectivitate, sărută bine și adoră să se simtă răsfățați. Se topesc de plăcere dacă sunt trași în mod pasional de păr, moment în care se relaxează și își arată sentimentele profunde de afectivitate, senzualitatea și puterea de seducție.

Condimentul unei seri romantice cu acești nativi poate fi un acces de furie din partea lor, dar asta nu înseamnă că sunt capricioși tot timpul.
Pe cât posibil acești nativi încearcă să evite conflictele în căminul conjugal, pentru că nu le place să-și strice imaginea. Tot din acest motiv, nu este exclus ca acești nativi să mintă... fără să clipească.

Deși sunt ambițioși și puternici, de multe ori se simt debusolați, posibil pentru că nu prea au tact, iar egoul lor atinge culmi exagerate, care îi poate pune în situații conflictuale.

Sentimental:

Nativii Vărsător-Mistreț își doresc parteneri de viață dornici să împartă căldura dormitorului cu ei, pentru că găsesc amorul ca fiind cea mai incitantă parte a vieții.

Din păcate stau prost cu asumarea responsabilităților de familie, nu le place să care sacoșile de la piață, ci numai să se bucure de o masă caldă și gustoasă acasă.

Relațional:

Nativii Vărsător-Mistreț, deși nu se împacă prea bine cu zodiile Taur, Leu sau Scorpion, le găsesc atrăgătoare. Ar putea avea relații reușite cu cei din Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător.

Viața de familie:

Pentru Vărsătorii-Mistreț se potrivește vorba: locuința mea de vară e la țară, pentru că le place viața lipsită de stres. Însă deși preferă locuințele rurale, din casa lor nu vor lipsi computerele și alte gadgeturi necesare Vărsătorului pentru a se simți bine. Iar decorul casei va trebui să fie luxos, pentru că așa îi place Mistrețului.

Ei se înțeleg bine cu copiii, însă preferă ca partenerul lor de viață să se ocupe cel mai mult de creșterea copilului.

Bani:

Vărsătorii-Mistreț se pare că au noroc în viață, pentru că știu de la o vârstă  fragedă ce-și doresc cu adevărat și încotro să se îndrepte. Sunt perseverenți, nu se opresc până nu-și îndeplinesc scopul propus, iar la lucru le place să fie în postura de șefi.

Vărsătorul-Mistreț se lasă ghidat în viață de dorința de a câștiga cât mai mulți bani, renume, statut, iar pentru a le avea sunt dispuși să facă orice le stă în puteri.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
37
0
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
105 VOTURI
18150 lei
-20%
Calendar 1 an
5 VOTURI
4800 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.