Descoperă ce înseamnă fericirea absolută – Ghidul fericirii pentru fiecare zodie

04.NOIEMBRIE.2018
Descoperă ce înseamnă fericirea absolută – Ghidul fericirii pentru fiecare zodie
Elixirul fericirii în funcție de zodie? Ghid astrologic pentru cei care sunt în căutarea fericirii. Cine nu își dorește să fie fericit? Uneori însă

fericirea parcă este un joc de noroc, pentru că oricât ai căuta acel ceva care te face fericit, din diverse motive rămâne un mister. Iată un ghid astrologic după care te-ai putea orienta în căutarea fericirii absolute.

Berbec – Găsește-te echilibrul între dorința de aventură și nevoia de stabilitate!

Fericirea nativilor Berbec este determinată de modul în care reușesc să își țină în frâu energia debordantă și nevoia de a face mereu ceva interesant și provocator, astfel încât să poată avea o relație serioasă, în care să se poată implica.

Loading...

Taur – fă bani pentru experienţele care îți îmbunătățesc viața, nu pentru ceea ce poți cumpăra cu ei!
Cei din zodia Taur au nevoie să se simtă în siguranță. Pentru asta, ajung să facă orice pentru a avea o casă mare, un venit substanțial, dar uită de securitatea interioară. Aici ar trebuie să lucreze, să se cunoască mai bine, iar sentimentul de fericire și împlinire nu va întârzia să se instaleze.

Gemeni – dă-ţi voie să visezi și nu-ți mai căuta scuze să nu îți urmezi visurile, oricât de mărețe ar fi!
Fericirea Gemenilor ține de acceptarea copilului din ei. Ar fi bine să își permită să fie jucăuși, creativi, să se bucure de micile surprize ale vieții. De asemenea, au nevoie de oameni în jurul lor care să îi înțeleagă și să îi asculte.

Rac – Asigură-ţi securitatea emoţională, implicându-te într-o relaţie serioasă sau acceptându-ţi unicitatea
Racii au nevoie de un cămin, o familie, de un mediu liniştit şi sigur. Pentru ei, fericirea înseamnă a iubi şi a fi iubiți. Pentru a putea ajunge să se implice întru totul într-o relaţie, trebuie mai întâi să se cunoască foarte bine şi să petreacă o perioadă singuri, pentru introspecţie.

Leu – Dă-ţi voie să iubeşti sincer, necondiţionat şi din toată inima
Leii sunt extrem de orgolioşi şi la prima vedere sunt foarte reci, distanţi, din frica de a nu suferi. Ar fi bine să aibă mai mult curaj să îşi ofere inima, pentru că doar aşa vor cunoaşte fericirea adevărată.

Fecioară – Ajută pe cineva să îi fie mai bine, obţine aprecierea oamenilor!
Nativii Fecioară au nevoie de oameni în jurul lor. Deşi ar părea că toate criticile lor sunt făcute din răutate, nimic nu este mai fals. Ele fac asta din dragoste şi din dorinţa de a vedea că celor apropiaţi le este bine. Ar fi indicat să fie mai deschişi în exprimarea sentimentelor şi aşa le va fi mai uşor să obţină aprecierea pe care o doresc atât de mult.

Balanţă – Găseşte-ţi sufletul pereche, implicându-te într-o relaţie armonioasă şi stabilă.
Iubirea este totul pentru Balanţe. Pentru a simţi că sunt fericite, trebuie să își întemeieze familia mult dorită, alături de sufletul pereche. Ar fi bine să îşi dea voie mai des să se distreze şi să îşi trăiască viaţa din plin, pentru a-şi putea găsi jumătatea.

Scorpion – Nu renunţa să lupţi chiar şi atunci când ai un eşec, momentul în care îţi vei reveni în forţă va fi de vis!
Scorpionii au nevoie să ştie că pot supravieţui oricărui eşec sau situaţii dificile şi că atunci când îşi vor reveni, vor fi mai puternici ca înainte. Lupta pentru reuşită este o adevărată provocare pentru Scorpion, iar rezultatul va fi pur şi simplu excepţional.

Săgetător – Explorează-ți personalitatea și descoperă-te prin cât mai multe experiențe!
Iubirea față de călătorii, pentru găsirea de noi semnificații ale vieții și pentru acumularea a cât mai multe experienţe arată nevoia Săgetătorilor de a se cunoaște în profunzime. Trebuie să își dea voie să exploreze, să se dezvolte și să descopere misterele lumii și pe cele ale propriei persoane.

Capricorn – Demonstrează că poţi face şi obţine orice îţi propui!
Inteligenţi şi excelenţi strategi, Capricornii trăiesc pentru momentul reuşitei. Croirea diverselor planuri şi punerea lor în practică este fericirea supremă pentru Capricorn, gândindu-se doar la clipa în care vor atinge succesul mult dorit.

Vărsător – Fii cel care schimbă societatea în bine, care ajută comunitatea!
Vărsătorii sunt genul de oameni care pot schimba omenirea şi au nevoie să facă ceva în sensul acesta, pentru a putea fi fericiţi. Pot încerca voluntariatul, după ce simt că sprijinul oferit prietenilor nu este de ajuns pentru caracterul lor de salvatori.

Peşti – Dezvoltă-te din punct de vedere spiritual!
Peștii trebuie să își găsească pacea interioară prin ajutorul pe care îl dau celor în necaz, dar și prin explorarea și dezvoltarea laturei lor spirituale. Pentru ei, fericirea înseamnă compasiune, empatie și înțelegere.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
1619
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.