Biserica Miresei. Adevăruri cutremurătoare și minuni Dumnezeiești

13.IULIE.2018
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: decoweddings.com
Locul din România unde cuplurile se căsătoresc pentru totdeauna. Preotul confirmă că nu a existat niciun divorț. Totul a început cu sfârșitul…pe 24

septembrie 1936, tânăra Margareta Ştefănescu, proaspăt căsătorită în București, se întorcea cu maşina la Câmpulung Muscel, împreună cu soţul şi părinţii săi. Însă în mod tragic, în localitatea Găeşti, mașina lor a intrat în coliziune cu un camion, iar în urma acestui accident, singura care a murit a fost Margareta. Cu durere în suflet, tătăl său a înmormântat-o la cimitirul Bellu din București.

Margareta a fost înmormântată îmbrăcată în rochia de mireasă pe care aceasta o purta în momentul morții.

Loading...

Întâmplarea face ca după înmormântare, posibil că pe fondul remușcărilor, tatăl fetei, boierul Gheorghe Ştefănescu, a început să aibă vise în care fata îi apărea îmbrăcată în rochie de mireasă și îl ruga să o aducă înapoi la Câmpulung, deoarece se simte singură în București.

DE INTERES: Ajutorul celor 12 apostoli ai lui Iisus pentru fiecare zodie în parte

Fiind un om de bună-credință dar și cu posibilități financiare, boierul Ştefănescu s-a decis să construiască în cinstea fiicei sale o biserică, pe dealul Flămânda. Locul nu a fost ales la întâmplare, ci datorită faptului că în vechime pe acel deal era „Schitul Mireselor”, unde se făcea zestrea pentru fetele sărace din Câmpulung.

Biserica a rămas în picioare până în zilele noastre, iar acum ceea ce se petrece aici nu mai este un secret. Preotul care slujește și localnicii confirmă faptul că toate cuplurile care se căsătoresc aici sunt trainice.

Nu este niciun dubiu că Margareta, mireasa moartă în ziua nunții, veghează asupra celor care își unesc aici destinele și îi ferește de probleme în dragoste. Se pare că în acest fel spiritul său se bucură de viața de familie de care nu a avut parte atunci când era în viață.

Pe de altă parte, data la care Margareta a murit fulgerător nu este deloc întâmplătoare, calcule numerologice arată că aceasta era guvernată de cifra 7, care este cifra spiritualității.

„De când sunt preot aici, am oficiat peste două sute de cununii religioase, însă nu a existat niciodată vreun divorţ. Nu sunt poveşti, oamenii locului povestind că nici înainte nu s-a petrecut vreun divorţ în familiile celor care şi-au unit aici destinele.

Locul este binecuvântat deci de Dumnezeu, atât prin îndelungata sa istorie, cât şi prin tragedia miresei ce odihneşte în biserica noastră. Mă tulbură şi pe mine, ca preot, această legendă în care cred adânc, pentru că am avut semne de confirmare.

Adevărul este că mireasa le poartă noroc tuturor tinerilor căsătoriţi care trăiesc şi se bucură de viaţa pe care ea nu a mai apucat-o!”, a susținut preotul Marian Diniţoiu.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  6
VOTURI
4901
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.