Biserica Miresei. Adevăruri cutremurătoare și minuni Dumnezeiești
Locul din România unde cuplurile se căsătoresc pentru totdeauna. Preotul confirmă că nu a existat niciun divorț. Totul a început cu sfârșitul…pe 24
septembrie 1936, tânăra Margareta Ştefănescu, proaspăt căsătorită în București, se întorcea cu maşina la Câmpulung Muscel, împreună cu soţul şi părinţii săi. Însă în mod tragic, în localitatea Găeşti, mașina lor a intrat în coliziune cu un camion, iar în urma acestui accident, singura care a murit a fost Margareta. Cu durere în suflet, tătăl său a înmormântat-o la cimitirul Bellu din București.
Margareta a fost înmormântată îmbrăcată în rochia de mireasă pe care aceasta o purta în momentul morții.
Întâmplarea face ca după înmormântare, posibil că pe fondul remușcărilor, tatăl fetei, boierul Gheorghe Ştefănescu, a început să aibă vise în care fata îi apărea îmbrăcată în rochie de mireasă și îl ruga să o aducă înapoi la Câmpulung, deoarece se simte singură în București.
DE INTERES: Ajutorul celor 12 apostoli ai lui Iisus pentru fiecare zodie în parte
Fiind un om de bună-credință dar și cu posibilități financiare, boierul Ştefănescu s-a decis să construiască în cinstea fiicei sale o biserică, pe dealul Flămânda. Locul nu a fost ales la întâmplare, ci datorită faptului că în vechime pe acel deal era „Schitul Mireselor”, unde se făcea zestrea pentru fetele sărace din Câmpulung.
Biserica a rămas în picioare până în zilele noastre, iar acum ceea ce se petrece aici nu mai este un secret. Preotul care slujește și localnicii confirmă faptul că toate cuplurile care se căsătoresc aici sunt trainice.
Nu este niciun dubiu că Margareta, mireasa moartă în ziua nunții, veghează asupra celor care își unesc aici destinele și îi ferește de probleme în dragoste. Se pare că în acest fel spiritul său se bucură de viața de familie de care nu a avut parte atunci când era în viață.
Pe de altă parte, data la care Margareta a murit fulgerător nu este deloc întâmplătoare, calcule numerologice arată că aceasta era guvernată de cifra 7, care este cifra spiritualității.
„De când sunt preot aici, am oficiat peste două sute de cununii religioase, însă nu a existat niciodată vreun divorţ. Nu sunt poveşti, oamenii locului povestind că nici înainte nu s-a petrecut vreun divorţ în familiile celor care şi-au unit aici destinele.
Locul este binecuvântat deci de Dumnezeu, atât prin îndelungata sa istorie, cât şi prin tragedia miresei ce odihneşte în biserica noastră. Mă tulbură şi pe mine, ca preot, această legendă în care cred adânc, pentru că am avut semne de confirmare.
Adevărul este că mireasa le poartă noroc tuturor tinerilor căsătoriţi care trăiesc şi se bucură de viaţa pe care ea nu a mai apucat-o!”, a susținut preotul Marian Diniţoiu.
Autor: Andreea Inea, publicat la data 13.07.2018
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!