Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

Legătura dintre ziua în care te-ai născut și karmă este extrem de importantă în traiectoria vieții . Karma ocupă un loc important în cultura indiană,

fiind responsabilă de modul în care ne comportăm, de norocul sau ghinionul care ne marchează destinul.

Iată care este karma ta în funcție de ziua în care te-ai născut:

Între zilele de 1 și 7 – sunteți persoane autoritare, cu un caracter dur, moștenit dintr-o viață anterioară. Acum, în această viață, trebuie învățată lecția răbdării, a iubirii și a generozității. Ar fi bine să vă schimbați modul în care vă definiți prioritățile în viață, să fiți mai atente la oamenii din jur și să nu mai puneți atât de mult accentul pe propria bunăstare.

Compatibilitate zodii

Între zilele de 8 și 14 – aveți tendința de a fi delăsătoare uneori și puțin cam superficiale. Se spune că astfel de persoane au lăsat greutățile pe umerii altora într-o viață anterioară și că le-au întors de multe ori spatele celor apropiați. Acum trebuie să înveți lecția karmică pentru a vă putea dezvolta personal și spiritual, așa că vă veți confrunta deseori cu momente în care veți fi lăsați singuri și vă veți simți părăsiți. Oferiți-le ajutorul celor aflați în necaz.

Între zilele de 15 și 21 – puneți accentul extrem de mult pe propriile plăceri și sunteți interesați doar de confortul vostru de cele mai multe ori. Învățați să fiți mai darnici, mai toleranți, ocrotiți-vă familiile și nu refuzați să ajutați pe care vă solicită, chiar dacă sunt necunoscuți.

Între zilele de 22 și 31 – sunteți persoane prea ambițioase uneori, care trăiesc deseori la extreme, cer prea mult de la cei din jur, fără a fi interesate de consecințe. Universul vrea să vă învețe lecția moderației și să vă bucurați de lucrurile mici ale vieții.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit