#reclama0#

Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

#reclama10#
14.NOIEMBRIE.2018
Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:cdninstagram.com

Legătura dintre ziua în care te-ai născut și karmă este extrem de importantă în traiectoria vieții . Karma ocupă un loc important în cultura indiană,
#reclama1#

fiind responsabilă de modul în care ne comportăm, de norocul sau ghinionul care ne marchează destinul.

Iată care este karma ta în funcție de ziua în care te-ai născut:

Între zilele de 1 și 7 – sunteți persoane autoritare, cu un caracter dur, moștenit dintr-o viață anterioară. Acum, în această viață, trebuie învățată lecția răbdării, a iubirii și a generozității. Ar fi bine să vă schimbați modul în care vă definiți prioritățile în viață, să fiți mai atente la oamenii din jur și să nu mai puneți atât de mult accentul pe propria bunăstare.

#reclama7#

Între zilele de 8 și 14 – aveți tendința de a fi delăsătoare uneori și puțin cam superficiale. Se spune că astfel de persoane au lăsat greutățile pe umerii altora într-o viață anterioară și că le-au întors de multe ori spatele celor apropiați. Acum trebuie să înveți lecția karmică pentru a vă putea dezvolta personal și spiritual, așa că vă veți confrunta deseori cu momente în care veți fi lăsați singuri și vă veți simți părăsiți. Oferiți-le ajutorul celor aflați în necaz.

Între zilele de 15 și 21 – puneți accentul extrem de mult pe propriile plăceri și sunteți interesați doar de confortul vostru de cele mai multe ori. Învățați să fiți mai darnici, mai toleranți, ocrotiți-vă familiile și nu refuzați să ajutați pe care vă solicită, chiar dacă sunt necunoscuți.

#reclama3#

Între zilele de 22 și 31 – sunteți persoane prea ambițioase uneori, care trăiesc deseori la extreme, cer prea mult de la cei din jur, fără a fi interesate de consecințe. Universul vrea să vă învețe lecția moderației și să vă bucurați de lucrurile mici ale vieții.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.