Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

14.NOIEMBRIE.2018
Descoperă-ți karma după ziua nașterii pentru a avea destinul pe care ți-l dorești

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:cdninstagram.com

Legătura dintre ziua în care te-ai născut și karmă este extrem de importantă în traiectoria vieții . Karma ocupă un loc important în cultura indiană,

fiind responsabilă de modul în care ne comportăm, de norocul sau ghinionul care ne marchează destinul.

Iată care este karma ta în funcție de ziua în care te-ai născut:

Între zilele de 1 și 7 – sunteți persoane autoritare, cu un caracter dur, moștenit dintr-o viață anterioară. Acum, în această viață, trebuie învățată lecția răbdării, a iubirii și a generozității. Ar fi bine să vă schimbați modul în care vă definiți prioritățile în viață, să fiți mai atente la oamenii din jur și să nu mai puneți atât de mult accentul pe propria bunăstare.

Loading...

Între zilele de 8 și 14 – aveți tendința de a fi delăsătoare uneori și puțin cam superficiale. Se spune că astfel de persoane au lăsat greutățile pe umerii altora într-o viață anterioară și că le-au întors de multe ori spatele celor apropiați. Acum trebuie să înveți lecția karmică pentru a vă putea dezvolta personal și spiritual, așa că vă veți confrunta deseori cu momente în care veți fi lăsați singuri și vă veți simți părăsiți. Oferiți-le ajutorul celor aflați în necaz.

Între zilele de 15 și 21 – puneți accentul extrem de mult pe propriile plăceri și sunteți interesați doar de confortul vostru de cele mai multe ori. Învățați să fiți mai darnici, mai toleranți, ocrotiți-vă familiile și nu refuzați să ajutați pe care vă solicită, chiar dacă sunt necunoscuți.

Între zilele de 22 și 31 – sunteți persoane prea ambițioase uneori, care trăiesc deseori la extreme, cer prea mult de la cei din jur, fără a fi interesate de consecințe. Universul vrea să vă învețe lecția moderației și să vă bucurați de lucrurile mici ale vieții.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Oglinda este un obiect cu energie yin, pasivă. Somnul este o acțiune tot de tip pasiv, prin

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.