Știi care este cel mai mare defect al fiecărei zodii și care minte cel mai tare

13.SEPTEMBRIE.2018
Îndrăznește să citești despre cele mai mari defecte pe care le ai, în funcție de zodie. Tu știi care este defectul tău?. Unicitatea fiecăruia dintre noi

este dată deopotrivă de calităţi, cât şi de defecte, de aspectele pozitive ale vieţii, cât şi de cele negative ori de vicii. Cu cât ne cunoaştem mai bine, cu atât putem dezvolta mai mult ceea ce ne place la noi, corecta ce nu este bine şi preveni tiparele comportamentale.

Berbec – egoismul
Pentru că îşi doreşte continuu să fie primul şi adoră competiţia, nativul Berbec consideră de multe ori că scopul scuză mijloacele şi nu ezită să se folosească de cei din jur pentru a-şi atinge obiectivul.

Taur – încăpăţânarea
Au încredere în ei înșiși și sunt convinși că iau decizia cea mai bună, motiv pentru care nu suportă nici cea mai mică urmă de contrazicere. Chiar și când greșesc...

Loading...

Gemeni – duplicitatea
La prima vedere exprimă încredere, dar pe parcurs descoperi că sunt duplicitari. Asta pentru că au nevoie de confirmare din partea celorlalți și trec ușor de la o stare la alta, de la un gând la altul.

Rac – nesiguranța
Racul are tendința de a nu se ține de promisiuni, deși în primă fază era extrem de sigur că asta își dorește. Apoi, își pierde încrederea în proiect și în forțele proprii.

Leu – narcisismul
Afișează siguranță de sine, chiar și în momentele în care nu are încredere, pentru că este sigur că doar el poate veni cu rezolvarea. Crede că oricine îl critică este invidios pe succesul său.

Fecioară – critica extremă
Chiar și atunci când crezi că totul este perfect, o Fecioară poate găsi ceva de criticat. Face asta din cauza perfecționismului extrem, a autocriticii și pentru că vrea să te ajute să te autodepășești, să fii mai bun în ceea ce faci.

Balanță – lenea
Amână orice – de la alarma de dimineață, la proiecte până ajung la deadline și este nevoită să lucreze non stop. Întotdeauna este sigură că și mâine este o zi și că mai are timp.

Scorpion – invidia
Întotdeauna crede că cineva are ceva mai bun decât el. Deși a ajuns pe culmea succesului, tot se uită în grădina vecină și i se pare că acolo e mai bine.

Săgetător – nestatornicia
Este persoana care își schimbă cel mai des jobul și locuința. Are nevoie de aceste schimbări pentru a se simți bine. Are impresia că oriunde e mai bine decât acolo unde este deja.

Capricorn – materialism
De cele mai multe ori, renunță la iubire, la timpul petrecut cu familia pentru mirajul marilor câștiguri materiale. Totul se rezumă la bani, la cât de mare este salariul.

Vărsător – superficialitate
Dacă îți spune că te iubește, fii sigur că el chiar crede asta! Cu atât mai mult cu cât are propriile definiții pentru iubire și orice altceva. Este mai mult verbal, decât emoțional.

Pești gelozia
Este foarte ușor să devină gelos – e de ajuns doar o privire sau un cuvânt. Așa ajunge să își ruineze relațiile de dragoste, să se îndoiască de cei dragi și de sine.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3465
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Compatibilitati zodii chinezesti, Detalii compatibilitate BIVOL^Compatibilitate femeia Bivol cu barbatul Bivol.
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Horoscop săptămâna viitoare
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.