Transport gratuit peste 199 lei

Știi care este cel mai mare defect al fiecărei zodii și care minte cel mai tare

Știi care este cel mai mare defect al fiecărei zodii și care minte cel mai tare

Îndrăznește să citești despre cele mai mari defecte pe care le ai, în funcție de zodie. Tu știi care este defectul tău?. Unicitatea fiecăruia dintre noi

este dată deopotrivă de calităţi, cât şi de defecte, de aspectele pozitive ale vieţii, cât şi de cele negative ori de vicii. Cu cât ne cunoaştem mai bine, cu atât putem dezvolta mai mult ceea ce ne place la noi, corecta ce nu este bine şi preveni tiparele comportamentale.

Berbec – egoismul
Pentru că îşi doreşte continuu să fie primul şi adoră competiţia, nativul Berbec consideră de multe ori că scopul scuză mijloacele şi nu ezită să se folosească de cei din jur pentru a-şi atinge obiectivul.

Taur – încăpăţânarea
Au încredere în ei înșiși și sunt convinși că iau decizia cea mai bună, motiv pentru care nu suportă nici cea mai mică urmă de contrazicere. Chiar și când greșesc...

Gemeni – duplicitatea
La prima vedere exprimă încredere, dar pe parcurs descoperi că sunt duplicitari. Asta pentru că au nevoie de confirmare din partea celorlalți și trec ușor de la o stare la alta, de la un gând la altul.

Rac – nesiguranța
Racul are tendința de a nu se ține de promisiuni, deși în primă fază era extrem de sigur că asta își dorește. Apoi, își pierde încrederea în proiect și în forțele proprii.

Leu – narcisismul
Afișează siguranță de sine, chiar și în momentele în care nu are încredere, pentru că este sigur că doar el poate veni cu rezolvarea. Crede că oricine îl critică este invidios pe succesul său.

Fecioară – critica extremă
Chiar și atunci când crezi că totul este perfect, o Fecioară poate găsi ceva de criticat. Face asta din cauza perfecționismului extrem, a autocriticii și pentru că vrea să te ajute să te autodepășești, să fii mai bun în ceea ce faci.

Balanță – lenea
Amână orice – de la alarma de dimineață, la proiecte până ajung la deadline și este nevoită să lucreze non stop. Întotdeauna este sigură că și mâine este o zi și că mai are timp.

Scorpion – invidia
Întotdeauna crede că cineva are ceva mai bun decât el. Deși a ajuns pe culmea succesului, tot se uită în grădina vecină și i se pare că acolo e mai bine.

Săgetător – nestatornicia
Este persoana care își schimbă cel mai des jobul și locuința. Are nevoie de aceste schimbări pentru a se simți bine. Are impresia că oriunde e mai bine decât acolo unde este deja.

Capricorn – materialism
De cele mai multe ori, renunță la iubire, la timpul petrecut cu familia pentru mirajul marilor câștiguri materiale. Totul se rezumă la bani, la cât de mare este salariul.

Vărsător – superficialitate
Dacă îți spune că te iubește, fii sigur că el chiar crede asta! Cu atât mai mult cu cât are propriile definiții pentru iubire și orice altceva. Este mai mult verbal, decât emoțional.

Pești gelozia
Este foarte ușor să devină gelos – e de ajuns doar o privire sau un cuvânt. Așa ajunge să își ruineze relațiile de dragoste, să se îndoiască de cei dragi și de sine.

Viziteaza magazinul online