Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ce înseamnă dragoste la prima vedere și cum se întâmplă momentele magice pentru fiecare zodie

Ce înseamnă dragoste la prima vedere și cum se întâmplă momentele magice pentru fiecare zodie

Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut ce înseamnă pentru fiecare zodie să se îndrăgostească la prima vedere. Adolescenţă, fericire, iubire, emoţie,

intensitate, libertate, încredere. Cu toţii le-am trăit! Unii poate mai mult decât alţii, unii poate s-au ferit de câteva dintre ele. Felul de a fi este cel care ne-a dat voie sau nu să profităm de fiecare clipă.

Există persoane care se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce altele au nevoie de o a doua, a treia, a zecea întâlnire. Astrele ne spun care sunt tendinţele în iubire ale fiecăruia dintre noi şi, mai important, cum definim conceptul de dragoste la prima vedere.

Pentru Berbec înseamnă să întâlnească pe cineva care, evident, nu este ușor intimidat, care poate glumi şi în momentele grele și al cărui energie este şi sălbatică și constantă, în același timp.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Taurul are nevoie să vadă pe cineva care să-i arate foarte clar şi deschis că este interesat, care nu se teme să-l privească insistent în ochi și care are o căldură deosebită în comportament.

Gemenii se îndrăgostesc la prima vedere de cineva autentic, o persoană calmă și încrezătoare în forţele proprii, astfel încât să îl facă să se simtă complet confortabil.

Racul este cucerit iremediabil de cineva care este bun cu toată lumea, care transmite siguranţă și care este în mod clar foarte intuitiv.

Leul este atras de persoanele încrezătoare, care nu sunt intimidate de el și cărora nu le este frică să îl invite în oraş, de cineva care îi transmite energie şi bucurie.

Pentru Fecioară, dragostea înseamnă o persoană foarte inteligentă, modestă, care o face să se simtă suficient de confortabil în conversații și care se fereşte de mișcări îndrăznețe pentru a-i contracara timiditatea.

Balanţa este atrasă de cineva care se descurcă remarcabil în societate, care se face plăcut fără efort, fără a avea nevoie să fie centrul atenției, de cineva care nu se teme de a fi sincer.

Compatibilitate zodii

Scorpionul trebuie să întâlnească pe cineva sigur pe sine, care îi face să se simtă deosebiți şi care îi arată, îi văd toate calităţile şi îi acceptă toate defectele.

Săgetătorul are nevoie de cineva cu care să poată purta conversații profunde și sincere, care poate fi contemplativ și copilăros în același timp.

Capricornul se îndrăgosteşte de cineva inteligent, dar și modest, care poate purta o conversație intelectuală, extrem de serioasă, și apoi îl face să râdă.

Vărsătorul are nevoie să întâlnească o persoană care poate vorbi despre evenimente actuale și știe ce se întâmplă în lume, care face abstracţie de orice în timp ce are o conversație cu el.

Peştii se îndrăgostesc la prima vedere de un bun ascultător, căruia nu îi place să vorbească despre el însuși și care spune poveşti bune fără a fi arogant sau egoist.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit