Ce înseamnă dragoste la prima vedere și cum se întâmplă momentele magice pentru fiecare zodie

28.OCTOMBRIE.2018
Ce înseamnă dragoste la prima vedere și cum se întâmplă momentele magice pentru fiecare zodie
Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut ce înseamnă pentru fiecare zodie să se îndrăgostească la prima vedere. Adolescenţă, fericire, iubire, emoţie,

intensitate, libertate, încredere. Cu toţii le-am trăit! Unii poate mai mult decât alţii, unii poate s-au ferit de câteva dintre ele. Felul de a fi este cel care ne-a dat voie sau nu să profităm de fiecare clipă.

Există persoane care se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce altele au nevoie de o a doua, a treia, a zecea întâlnire. Astrele ne spun care sunt tendinţele în iubire ale fiecăruia dintre noi şi, mai important, cum definim conceptul de dragoste la prima vedere.

Pentru Berbec înseamnă să întâlnească pe cineva care, evident, nu este ușor intimidat, care poate glumi şi în momentele grele și al cărui energie este şi sălbatică și constantă, în același timp.

Loading...

Taurul are nevoie să vadă pe cineva care să-i arate foarte clar şi deschis că este interesat, care nu se teme să-l privească insistent în ochi și care are o căldură deosebită în comportament.

Gemenii se îndrăgostesc la prima vedere de cineva autentic, o persoană calmă și încrezătoare în forţele proprii, astfel încât să îl facă să se simtă complet confortabil.

Racul este cucerit iremediabil de cineva care este bun cu toată lumea, care transmite siguranţă și care este în mod clar foarte intuitiv.

Leul este atras de persoanele încrezătoare, care nu sunt intimidate de el și cărora nu le este frică să îl invite în oraş, de cineva care îi transmite energie şi bucurie.

Pentru Fecioară, dragostea înseamnă o persoană foarte inteligentă, modestă, care o face să se simtă suficient de confortabil în conversații și care se fereşte de mișcări îndrăznețe pentru a-i contracara timiditatea.

Balanţa este atrasă de cineva care se descurcă remarcabil în societate, care se face plăcut fără efort, fără a avea nevoie să fie centrul atenției, de cineva care nu se teme de a fi sincer.

Scorpionul trebuie să întâlnească pe cineva sigur pe sine, care îi face să se simtă deosebiți şi care îi arată, îi văd toate calităţile şi îi acceptă toate defectele.

Săgetătorul are nevoie de cineva cu care să poată purta conversații profunde și sincere, care poate fi contemplativ și copilăros în același timp.

Capricornul se îndrăgosteşte de cineva inteligent, dar și modest, care poate purta o conversație intelectuală, extrem de serioasă, și apoi îl face să râdă.

Vărsătorul are nevoie să întâlnească o persoană care poate vorbi despre evenimente actuale și știe ce se întâmplă în lume, care face abstracţie de orice în timp ce are o conversație cu el.

Peştii se îndrăgostesc la prima vedere de un bun ascultător, căruia nu îi place să vorbească despre el însuși și care spune poveşti bune fără a fi arogant sau egoist.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  2
VOTURI
6014
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.