Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

De ce să alegi un nativ din zodia VĂRSĂTOR ca partener de viață

De ce să alegi un nativ din zodia VĂRSĂTOR ca partener de viață

Vărsătorii sunt persoane speciale. Ce îi face însă pe acești nativi ideali ca parteneri de viață?. Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20

ianuarie – 18 februarie. Este locul de domiciliu al planetei Uranus.

Nativul din semnul zodiacal Vărsător deține calități native de apreciat, care îl individualizează și îl face să fie persoana cu care ți-ai dori să-ți împarți toată viața. Ce îl face însă de apreciat?

Va lupta pentru visele voastre

Dintr-un grup de prieten îl recunoști după entuziasmul său, după ideile care emit soluții revoluționare. Este preocupat de noutăți și va avea grijă să îți ofere o viață de vis, casa voastră va fi plină de aparatură de ultima generație.

Best seller

Te va sprijini necondiționat

Nu degeaba caracteristica acestui semn este: „a cunoaște”. Vrea să știe tot, din orice domeniu. Te va susține și va dori să te ajute mereu, învățând împreună cu tine ceea ce te pasionează.

Va construi drumul vostru cu hotărâre

Cu siguranță va lupta pentru ceea ce își dorește, pentru că practic, nativii din zodia Vărsător trăiesc pentru idealuri, iar ceea ce își propune va duce la bun sfârșit. Dacă îți va promite ceva, se va ține de cuvânt.

Îți va oferi un cămin plin de iubire și protecție

Îți recomandăm

Iubitor și protector, va face orice pentru ca cei dragi să fie fericiți, chiar dacă uneori poate fi mai rece și mai dur, acest lucru reprezintă de fapt un scut prin care încearcă să-și protejeze familia.

Vei avea parte de comunicare și aventuri nebune

Îți va oferi comunicarea de care ai nevoie, dar și momente de neuitat. Cu o doză mare de nebunie, acesta va accepta orice propunere i-ai face. Te va purta prin aventuri la care nici nu te aștepti, pe care nu le vei uita niciodată.

Viziteaza magazinul online