Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Aer

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Aer

Femeia Balanță adoră să flirteze, dar nu oricine îi ajunge și în pat. Află ce se întâmplă dacă acceptă în așternuturi un bărbat Gemeni, Balanță sau Vărsător!

Alături de masculul Gemeni, femeia Balanță se poate simți în largul ei, fără inhibiții și bariere. Discuțiile lor sunt interesante și interminabile, incitându-i pe amândoi.

Plăcerea ei de a tachina în discuții se potrivește mănușă cu tendința lui de a se juca puțin cu mintea ei.

Orice conversație dintre ei este un preludiu pentru ce va urma puțin mai târziu, în pat, trezindu-le pasiunea și dorința de acțiune.

104
0
SHARE

Fiecare dintre ei are capacitatea de a se adapta celuilalt când fac dragoste, cu atât mai mult cu cât niciunul nu are tendința instinctivă de a domina. Se completează reciproc și au parte de partide pline de varietate și romantism.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Balanta si barbatul Gemeni

Între bărbatul și femeia Balanță se creează o legătură din prima clipă când se cunosc. Simt că se cunosc reciproc și că au pasiuni și idei comune.

În relație, își oferă unul altuia tandrețe, jocuri și fantezii transformate în realitate. Romantismul este la el acasă în cazul lor. Ambii țin enorm la echilibru și fac tot posibilul pentru a avea parte de el în viața lor.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Balanta si barbatul Balanta

Orice conversație dintre ei este un preludiu pentru ce va urma puțin mai târziu, în pat, trezindu-le pasiunea și dorința de acțiune.

La început și ea este magnetizată de el și de noul mod de a privi iubirea și eros, dar niciunul dintre ei nu poate menține o legătură emoțională de durată cu celălalt.

Cu toate acestea, în pat se înțeleg bine o perioadă, fiecare descoperind valențe ale exprimării amoroase neștiute până atunci.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Balanta si barbatul Varsator

Iubirea și pasiunea merită experimentate la maxim! Bucurați-vă de ele!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!