Care este farmecul personal al zodiilor de AER?

24.OCTOMBRIE.2018
Care este farmecul personal al zodiilor de AER?
Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: cdn.trendhunterstatic.com
Cum recunoști o persoană Gemeni, Balanță, Vărsător? După farmecul personal, care atrage ca un magnet. Personalitatea şi caracterul nostru sunt formate

deopotrivă din calităţi şi din defecte. Modul în care alegem să le folosim sau să le punem în valoare, după caz, ţine în totalitate de noi şi este ceea ce ne face speciali.

O bună cunoaştere a trăsăturilor noastre definitorii ne ajută să le fructificăm pe cele pozitive şi să le corectăm pe cele negative, astfel încât să avem succes în viaţa personală şi în cea profesională.

Fiecare nativ are câteva atuuri comune, caracteristici pe care le are de la naştere şi pe care le poate dezvolta mai mult pe parcursul vieţii.

Loading...

Iată cele 4 calităţi definitorii pentru fiecare zodie de AER, trăsături care le accentuează farmecul.

Gemenii sunt abili şi adaptabili prin definiţie, neexistând situaţie căreia ei să nu le poată face faţă dacă vor şi îşi găsesc motivaţia interioară. Asta este ceea ce impresionează pe oricine la ei, încă de la primele întâlniri. Îndemânarea este cea care îi ajută de cele mai multe ori să găsescă rezolvare la problemele pe care le întâmpină. Apoi, sunt altruiști, chiar dacă uneori nu este în avantajul lor. Pur şi simplu nu pot să nu sprijine pe cineva care are nevoie de ei, nu se simt bine şi rămân cu remuşcări mult timp dacă nu o fac. În final, nu putem să nu amintim amabilitatea atât de caracteristică Gemenilor.

Balanţa ţine extrem de mult la echilibru, pe care îl întâlnim atât în atitudinea sa, cât şi în modul în care şi-a amenajat casa sau biroul. Farmecul persoanelor Balanță stă în rafinamentul pe care îl au de la natură, bunul simţ fiind la el acasă. Acesta este întărit de modul caracteristic de a atrage curtenitori, calitate ce îi face parcă să vină dintr-o altă epocă, dintr-o dinastie cu sânge albastru. Simţul corectitudinii completează perfect tabloul atuurilor zodiei Balanţă.

Vărsătorul este, probabil, cel mai creativ semn zodiacal, găsind întotdeauna soluţii noi, diferite pentru orice situaţie. El este cel care gândeşte „outside the box”! Asta îl face să fie un revoluţionar, un om care poate schimba lumea în bine şi are puterea pentru a face asta. Îl ajută dorinţa de cunoaştere, nemulţumindu-se doar cu informaţiile de suprafaţă, ci învăţând cât mai mult şi citind din domenii cât mai diverse. Inteligenţa sa sclipitoare atrage din prima discuţie pe care o ai cu un nativ Vărsător.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
3727
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să
Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.