Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia BALANȚĂ și bărbatul Gemeni

Femeiei Balanță îi plac dezbaterile, va cântări tot timpul ambele perspective ale problemei, încearcă să gândești și tu la fel ca ea pentru a ajunge la un acord. Simțul corectitudinii îl are aproape dus la extrem (care o prinde atât de bine), acesta va fi mereu manifestat față de prieteni, colaboratori, copii. Totuși nu este încăpățânată, îi place tot ceea ce este nou, Femeia Balanță adoră să trăiască simplu și elegant.

Bărbatul Gemeni este plin de energie. În comunitate bărbatul Gemeni este spuma petrecerilor, știe să-și imite prietenii, să caricatureze șefi, chiar… știe să se distreze. Îi place să aibă discuții despre viață, îi place să fie provocat în astfel de confruntări, doar așa îi vei atrage atenția asupra ta, doar inteligența contează pentru acesta. Gemenii știu să facă complimente, surprize, favoruri, dar la un moment dat, în cazul în care nu primește aceleași gesturi, se va enerva.


Balanță
Gemeni

COMPATIBILITATEA BALANȚĂ - GEMENI


Dragoste la prima vedere... o relație de complementaritate.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: independență, inteligență, gândire profundă, sinceritate, comunicare, devotament, rafinament, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Două semne de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de devotament și caracterizate de sinceritate, care fac ca relația să rămână veșnică și de neuitat. Toate lucrurile decurg lin și sigur, însă trebuie să evitați să dați bănuieli celuilalt partener, întrucât gelozia poate omorî iubirea. Fiecare are mult șarm și poate oricând să mai cucerească pe cineva, doar din dorința de a arăta că el poate. Veți ajunge foarte repede de la prieteni la iubiți, comunicarea fiind puntea de legătură. Calmul și diplomația Balanței va fi repede copiată de către Gemeni, ceea ce va face ca acesta să crească în ochii Balanței.
Bani, carieră, afaceri: dacă veți merge împreună la o negociere de afacere, ea va fi de la început câștigată de voi. Vă completați de minune. Totuși, la cheltuială se întâmplă același lucru, așadar, multă atenție.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit